Slide background Full Moon Run 2020 TILMELD!

DATO

ONSDAG D. 02. SEP

TID

KL. 20:15

STED

GRÆSPLÆNEN FORAN HOTEL HELNAN

DISTANCE

5 KM

PRAKTISK INFO


Lokation: Græsarealet foran Hotel Helnan ved Strandvejen, Aarhus C

Distancer: 5 km.

Pris: 165,- kr. Ex. administrationsgebyr kr. 10,- 

Antal deltagere: Max 8000 deltagere. 

OBS: Der er ikke tidtagning til dette event og der vil ikke være en præmieoverrækkelse.
 MEDBRING LYS 

Til Full Moon Run vil du komme til at løbe på mørke stier, og det er derfor et krav at du medbringer en form for lys. Vi anbefaler at du tager en pandelampe med, eller en anden form for lys som f.eks. lommelygte eller lyskæde. 
 

Og evt. skiftesko.. Der kan være våde/mudrede passager på ruten.


AFHENTNING AF STARTNUMRE

Kan afhentes på dagen i teltet i start- og målområdet.

 BAD & OMKLÆDNING

Der er ikke mulighed for at tage bad til Full Moon Run. Husk en varm trøje, til når du kommer i mål.


PARKERING

Vi anbefaler, at du tager cyklen til Full Moon Run, da parkeringsmulighederne er begrænset. Hvis du kommer i bil, anbefaler vi at du parkerer i bunden af Mindeparken, hvor der er en masse parkeringspladser. OBS. Det er ikke muligt at parkere ved Varna palæet eller Helnan Marselis Hotel.

Tag hensyn til beboerme i området ved Full Moon Run og parker ikke ulovligt!


GARDEROBE / VÆRDIOPBEVARING

Der er mulighed for at få opbevaret din taske/jakker m.m i garderoben. Garderoben vil være under opsyn, men opbevaringen sker på eget ansvar.KLAPVOGNE, BARNEVOGNE MM.

Det vil det ikke være muligt at medbringe klapvogne, løbevogne, kørestole mm.HUNDE

Det er ikke tilladt at medbringe hunde af hensyn til øvrige deltagere.
 


REFUNDERING/VIDERESALG AF STARTNUMRE

Deltagelse i Vinterløbet sker på eget ansvar. Deltagergebyret refunderes ikke, og kan ikke overføres til året efter. Tilmelding er bindende og tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også, såfremt at løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure. 

Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Det er dog ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", og derfor tager Aarhus Motion skarpt afstand til dette! Hvis dette forekommer, forbeholder Aarhus Motion sig retten til at annullere startnummeret, og dermed fjerne deltageren fra startlisten. I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt. 


OBS

Deltagergebyret refunderes ikke og kan ikke overføres til året efter. Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Videresælges startnummeret må prisen ikke overstige salgsprisen.

I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt.

Tilmeldingen er bindende. Tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også såfremt løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure.