Full Moon Run 2018 TIRSDAG D. 25. SEP

DATO

TIRSDAG D. 25. SEP

TID

KL. 19:45

STED

GRÆSPLÆNEN FORAN HOTEL HELNAN

DISTANCE

5 KM

VI GENTAGER LØBET I 2019

LØBET KOMMER PÅ HJEMMESIDEN I DET NYE ÅR


2018

ET AFTENLØB I FULDMÅNENS SKÆR

Skoven er buldrende mørk, det eneste du sigter imod er lyset fra pandelampen foran dig, mens du løber langs havet i fuldmånens skær. Dine sanser er skærpede, skovens lyde er tydelige og du kan høre en puslen i krattet. Forude kan du ane en allé af lys, der får skoven til at åbne sig op og kaste et hyggeligt skær over skovens tætte stammer. Et øjeblik efter er lyset væk og du er igen omgivet af skovens mørke, lyden af trampende løbesko og en pustende vejrtrækning. 

  

HVAD ER FULL MOON RUN?

Full Moon Run henvender sig til dig, der ønsker en anderledes og unik løbeoplevelse. Løbet skydes i gang, når mørket er faldet på, og når fuldmånen står på sit højeste. Løb igennem mørket med din pandelampe og lad dig forføre af naturens stilhed kombineret med lyselementer, der viser dig vej gennem mørket på en 5 kilometer strækning gennem skov og langs havet.  


LØB I MØRKE 

Sammen med startnummeret får du udleveret knæklys, der fx kan sættes om armen. Knæklysene giver en fantastisk lyseffekt på skovens mørke stier, og du vil hele tiden kunne følge de andre løbere. Har du andre finurlige lyselementer liggende derhjemme, som eksempelvis lommelygter, cykellygter eller reflekser, er du velkommen til at medbringe dette. Start og slut er på græsarealet foran Hotel Helnan. Når alle løbere har passeret målstregen, og når fuldmånen står allerhøjest byder vi på en forfriskning i form af en øl eller sodavand samt en pølse m. brød.


MARSELISBORG SKOVEN  

Marselisborg skoven er et skovbælte på 7 km., som strækker sig langs kysten og ligger meget tæt på byen. Skovområdet er fyldt med små stier, som byder på kuperet terræn og dybe slugter. Kombinationen af skov, kuperet terræn og hav giver en spændende løbeoplevelse, meget tæt på byen. 

Vi garanterer et spændende og unikt løb med elementer, som du ikke har oplevet før. 


FORPLEJNING

Når du kommer i mål vil der være kyllingespyd med sursød sauce og fladbrød til at fylde depoterne op. Derudover får du selvfølgelig en kildevand og så vil Redbull dele økologiske sodavand ud.

DETTE FÅR DU:

  • Unik løberute i mørket  

  • Startnummer inkl. knæklys   

  • Let forplejning og drikkelse i mål

  • Underholdning

  • Et hyggeligt målområde lige ved havet

Skynd dig at få fingrene i et startnummer til Full Moon Run 2018 - du skal være hurtig, da der er begrænset pladser.  

Priser

Distance Pris Prisstigning
5 KM 149,00 DKK Ingen

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person.