Slide background Full Moon Run 2019

DATO

FREDAG D. 13. SEP

TID

KL. 20:15

STED

GRÆSPLÆNEN FORAN HOTEL HELNAN

DISTANCE

5 KM

ET AFTENLØB I FULDMÅNENS SKÆR - PÅ FREDAG D. 13!

Skoven er buldrende mørk, det eneste du sigter imod er lyset fra pandelampen foran dig, mens du løber langs havet i fuldmånens skær. Det er fredag den 13., dine sanser er skærpede, skovens lyde er tydelige og du kan høre en puslen i krattet. Forude kan du ane en allé af lys, der får skoven til at åbne sig op og kaste et hyggeligt skær over skovens tætte stammer. Et øjeblik efter er lyset væk og du er igen omgivet af skovens mørke, lyden af trampende løbesko og en pustende vejrtrækning. 


 

  


HVAD ER FULL MOON RUN?

Full Moon Run henvender sig til dig, der ønsker en anderledes og unik løbeoplevelse. Løbet skydes i gang, når mørket er faldet på, og når fuldmånen står på sit højeste. Løb igennem mørket med din pandelampe og lad dig forføre af naturens stilhed kombineret med lyselementer, der viser dig vej gennem mørket på en 5 kilometer strækning gennem skov og langs havet.
Da løbet i år falder på fredag d. 13., har vi har skruet lidt op for (u)hyggen - så måske gemmer der sig andet i mørket end bare lyskæder...  Tag din venner eller familie under armen og kom med til Full Moon Run med et tvist.LØB I MØRKE 

Sammen med startnummeret får du udleveret knæklys, der fx kan sættes om armen. Knæklysene giver en fantastisk lyseffekt på skovens mørke stier, og du vil hele tiden kunne følge de andre løbere. Har du andre finurlige lyselementer liggende derhjemme, som eksempelvis lommelygter, cykellygter eller reflekser, er du velkommen til at medbringe dette.
Når alle løbere har passeret målstregen, og når fuldmånen står allerhøjest byder vi på en forfriskning i form af noget at drikke samt noget let at spise.


MARSELISBORG SKOVEN  

Marselisborg skoven er et skovbælte på 7 km., som strækker sig langs kysten og ligger meget tæt på byen. Skovområdet er fyldt med små stier, som byder på kuperet terræn og dybe slugter. Kombinationen af skov, kuperet terræn og hav giver en spændende løbeoplevelse, meget tæt på byen. Start og slut er på græsarealet foran Hotel Helnan. 

Vi garanterer et spændende og unikt løb med elementer, som du ikke har oplevet før. 

 

DETTE FÅR DU:

  • Unik løberute i mørket med et strejf af uhygge

  • Startnummer inkl. knæklys   

  • Let forplejning og drikkelse i mål

  • Underholdning

  • Et hyggeligt målområde lige ved havet


Skynd dig at få fingrene i et startnummer til Full Moon Run 2019 - du skal være hurtig, da der er begrænset pladser.  

TILMELDINGEN LUKKER FREDAG DEN 13. KL. 14.00
Full Moon Run 2019
376 startnumre tilbage

Pris pr. deltager
Til og med 1. sep 2019 11:59 159,00 DKK + gebyr
Fra 1. sep 2019 12:00 199,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager