Slide background Full Moon Run 2020

DATE

WEDNESDAY 02. SEP

TIME

KL. 20:15

PLACE

GRÆSPLÆNEN FORAN HOTEL HELNAN

DISTANCE

5 KM

ET AFTENLØB I FULDMÅNENS SKÆR - UDSOLGT

Skoven er buldrende mørk. Det eneste du sigter imod er lyset fra pandelampen foran dig, mens du løber langs havet i fuldmånens skær. Dine sanser er skærpede, skovens lyde er tydelige og du kan høre en puslen i krattet. Forude kan du ane en allé af lys, der får skoven til at åbne sig op og kaste et hyggeligt skær over skovens tætte stammer. Et øjeblik efter er lyset væk og du er igen omgivet af skovens mørke, lyden af trampende løbesko og en pustende vejrtrækning. 
 

  


 

HVAD ER FULL MOON RUN?

Full Moon Run henvender sig til dig, der ønsker en anderledes og unik løbeoplevelse. Løbet skydes i gang, når mørket er faldet på, og når fuldmånen står på sit højeste. Løb igennem mørket med din pandelampe og lad dig forføre af naturens stilhed kombineret med lyselementer, der viser dig vej gennem mørket på en 5 kilometer strækning gennem skov og langs havet.
LØB I MØRKE 

Sammen med startnummeret får du udleveret knæklys, der fx kan sættes om armen. Knæklysene giver en fantastisk lyseffekt på skovens mørke stier, og du vil på den måde hele tiden kunne følge de andre løbere. Har du andre finurlige lyselementer liggende derhjemme, fx lommelygter, juletræskæder, cykellygter eller reflekser, så tag det dem endelig på eller med.
Når alle løbere har passeret målstregen og fuldmånen står allerhøjest byder vi på en forfriskning i form af noget at drikke samt noget let at spise.

 


ET UHYGGELIGT TVIST

Full Moon Run er mere end 5 km med flotte knæklys og fuldmånen, som smukt hænger ude i horisonten. Vi har krydret løbet med lidt uhygge, så du vil møde uhyggelige rekvisitter, vanvittige lyde og meget mere. Du vil helt sikkert få pulsen op, og det er ikke kun, fordi du er ude at løbe!

 


 

MARSELISBORG SKOVEN  

Marselisborg skoven er et skovbælte på 7 km., som strækker sig langs kysten og ligger meget tæt på byen. Skovområdet er fyldt med små stier, som byder på kuperet terræn og dybe slugter. Kombinationen af skov, kuperet terræn og hav giver en spændende løbeoplevelse, meget tæt på byen. Start og slut er på græsarealet foran Hotel Helnan. 

Vi garanterer et spændende og unikt løb med elementer, som du ikke har oplevet før. 

 

DETTE FÅR DU:

  • Unik løberute i mørket med et lille strejf af uhygge

  • Startnummer inkl. knæklys   

  • Let forplejning og drikkelse i mål

  • Et hyggeligt målområde lige ved havet

 
   

Skynd dig at få fingrene i et startnummer til Full Moon Run 2020 - du skal være hurtig, da der er begrænset pladser.  

Full Moon Run 2020
0 Remaining places

Price per participant
Through Aug 15, 2020 11:59 165.00 DKK + fee
From Aug 15, 2020 12:00 199.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant