Slide background

DATE

SATURDAY 27. AUG

TIME

KL. 11:30

PLACE

Balticagade

DISTANCE

VALGFRI

OPLEV AARHUS HAVN PÅ EN HELT NY MÅDE

Aarhus havn er en markant del af Aarhus og selve bybilledet med de store kraner og skibene, der dagligt anløber havnen. Store dele af havnen er normalt afspærret for offentligheden, men nu har du en helt unik mulighed for at opleve havnen bag hegnet. Lørdag d. 27. august 2022 kan du nemlig iført løbesko opleve havnen helt tæt på sammen med venner, kollegaer eller familie.

Glæd dig til åben havn løbet!Åben havn løbet minder på mange måder om et orienteringsløb, hvor ruten tager dig forbi en masse poster, der viser, hvad Aarhus havn egentlig er. Du kommer blandt andet tæt på containere, kraner, siloer, pakhuse og store maskiner. Ved hver post er der en sjov opgave, som skal løses. Det kan være alt lige fra at tælle noget, kravle igennem eller over noget til at tage en selfie et sted eller løse en rebus. Det bliver uden tvivl et unikt løb, og vi garanterer for, at du får en fantastisk oplevelsesrig dag.
 HVORDAN FOREGÅR DET?

Løbet foregår i mindre hold af 2-6 deltagere, som holdvis løber til de forskellige poster. Hvert hold vælger et holdnavn, som vil stå på startnumrene. I vil blive guidet rundt ved hjælp af en app, som leder jer til de forskellige poster, der er fordelt på havnen. Inden starten går, får I adgang og introduktion til appen, hvorefter det er holdets egen opgave at koordinere sin rute bedst muligt.

Der afsættes 90 minutter til at nå så mange poster som muligt, og holdet skal være i mål inden for tidsgrænsen. Det kan være en fordel at have ”gode ben”, men det kan være mindst lige så fordelagtigt at være god til at strukturere sin rute. Alle får udleveret et kort, hvoraf posterne fremgår. ALLE KAN DELTAGE!

Du kan deltage uanset niveau, eftersom du selv sætter ambitionerne og tempoet sammen med dit hold. Det betyder, at nogle hold kommer til at gå/løbe 6 km., mens andre kommer op på omkring 10 km – valget er dit. Børn og barnevogne er også meget velkomne.

Der vil være op til 3000 deltagere fordelt på flere starttidspunkter. 

 
MÅLOMRÅDE

Vi laver et hyggeligt målområde ved eventpladsen til åben havn på Balticagade, hvor du efter anstrengelserne kan mødes med dit hold og øvrige gæster. Der vil på selve eventpladsen være spændende stande, børnevenlige aktiviteter, store maskiner og forskellige madboder. På eventpladsen vil der naturligvis også være toiletfaciliteter.

Prisen for at deltage i løbet er kun 90 kr. for en voksen deltager og 60 kr. for et barn (0-14 år). Prisen stiger d. 1. august, så tilmeld dig nu!


DET FÅR DU:

  • En unik oplevelse på Aarhus havn
  • En spændende rute inde bag hegnet med sjove og lærerige poster
  • Fleksibiliteten ved selv at vælge, hvor langt du ønsker at løbe
  • Startnummer med påtrykt holdnavn
  • Vand og frugt i målområdet
  • Mulighed for at købe mad og drikke på eventpladsen efter løbet

 

TILMELD DIG INDEN D. 1. JULI OG VIND EN TUR FOR 2 MED NORDIC SEAPLANES

Vi trækker lod blandt alle, som er tilmeldt inden d. 1. juli!
Tag din ven, kollega eller kæreste med og flyv fra Aarhus til København - eller omvendt.
Prøv hvordan det er at lette fra og lande på vand! Du får en helt unik oplevelse kombineret med muligheden for at se store dele af Danmark fra luften. 

Præmiens værdi: 7.988 kr.

Læs mere om Nordic Seaplanes: Heråben havn løbet

Voksen: Price per participant
Through Aug 1, 2022 11:59 90.00 DKK + fee
From Aug 1, 2022 12:00 125.00 DKK + fee
Børn: Price per participant
Through Aug 1, 2022 11:59 60.00 DKK + fee
From Aug 1, 2022 12:00 75.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant