Slide background Vinterløbene 2021

DATE

D. 07. MAR - D. 21. MAR

TIME

KL. 09:30

PLACE

HERMANS, TIVOLI FRIHEDEN & MARSELIS V. GRÆSPLÆNEN FORAN HELNAN

DISTANCE

5 KM & 10 KM

COVID-19
 
Vi passer på hinanden til vores løb og prioritere at sikkerheden kommer først. Derfor tager vi flere forholdsregler, når det kommer til vores allesammens sikkerhed.
 
 
AFSTAND OG AFSPRITINING
Vi sørger for, at der er god afstand mellem startgrupper og deltagere, hvor vi overholder alle krav til m2. Samtidig vil der være spritstationer tilgængelige rundt på pladsen, samt sprit ved fx afhentning af startnumre m.m. Vi sørger også for at afspritte kontaktflader løbende under eventen.


STARTGRUPPER
Alle deltagere blive delt ind i startgrupper, der overholder forsamlingsforbuddet, uanset om det er fx 50 eller 100 personer. Dertil vil der være tilknyttet faste officials til startgruppen, for at undgå at disse blandes med flere grupper.

De forskellige grupper får en farve fx blå, rød og gul og fordeles over et stort område, så grupperne ikke er samme sted. I de enkelte grupper vil der være toilet, startummerudlevering og garderobe. Grupperne vil være markeret med farve på skiltene og på deltagernes startnumre. Der vil være minimum 2 m2 pr. deltager i grupperne. 


AFVIKLING AF LØBET
Når en startgruppe sendes afsted, trækkes deltagerne i gruppen frem til start, og når de er tilbage i mål, bliver de bedt om at vende tilbage deres startgruppes område. Da der er 10 min mellem hver startgruppe sendes afsted, så møder grupperne ikke hinanden ude på ruten, eller når de kommer i mål.