Slide background Vinterløbet - Ceres Park 2019

DATO

SØNDAG D. 27. JAN

TID

KL. 10:00

STED

STADION ALLÉ 70, 8000 AARHUS C

DISTANCE

5 KM, 6,5 KM & 10 KM

VINTERLØBET CERES PARK


Årets første vinterløb skydes igang i Ceres Park, hvor du slutter ruten af med et seværdigt opløb på atletikbanen på Aarhus Stadion. Ruterne er rundt i det flotte område omkring Marselisborgskovene og langs den smukke kyststrækning. Løbet afsluttes med en lækker snack, som du modtager, når du er kommet i mål.
 


6,5 KM TRAIL RUTE

I 2018 var vi offroad i Ceres Parks baghave og fandt en helt ny rute til dig, der har lyst til at prøve et trailløb, hvor alle kan være med. Det blev taget virkelig godt imod, så det gentager vi i 2019.

Den nye rute er ideel for dig, der gerne vil prøve kræfter med trailløb, der i disse år boomer. Terrænet er i den blide ende af skalaen for trailløb, men bare rolig; ud over de smukke skovstier, byder ruten også på væltede træer og masser af små udfordrende bakker. Derudover er der på denne årstid næsten garanti for et godt mudderet underlag. Ruten løber gennem et kuperet terræn og kommer forbi Væddeløbsbanen, Observatoriet, de hyggelige kolonihaver ved Skovlunden, Marselisborg Slot og Mindeparken med den flotte havudsigt. Der er med andre ord god grund til i bedste trailløbsstil at glemme tiden og nyde naturen. 

 GENERELT FOR VINTERLØBENE -  FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 36. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2019 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km. Til Vinterløbet i Scandinavian Congress Center er der mulighed for at prøve kræfter med den nye og spændende City Trail rute. Derudover bibeholder vi den nye Ceres Park Trail på 6,5 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Brabrand. 

I målområdet er der en helt særlig stemning, hvor der hygges med konkurrenter, kollegaer og venner.

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.

 


 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, får du en lækker Vinterløbs-T-shirt. Derudover får du udleveret alle 4 startnumre på én gang, så du er klar til næste løb.

OBS: Tilmelder du dig alle 4 løb af flere omgange, skal du tilmelde dig via samme profil og deltagernavn for at kunne modtage T-shirten.

Der er en T-shirt til de første 1250, som er tilmeldt alle 4 vinterløb. ( den 24. januar er der 1213 der er tilmeldt alle 4 løb )
 5 OG 10 KM RUTERNE

5 km ruten byder på en blanding af asfalt og brede skovstier omkring Havreballe Skov med en afstikker ned omkring Strandvejen. 10 km ruten løber 5 km runden to gange. Den første og sidste del af ruten løber du inde på selve stadion, hvor atletikbanen indbyder til at give den max gas.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. Ceres Park Trail ruten er ikke DAF opmålt.
 

FARTHOLDERE

Du finder vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km vil der være fartholdere.

Der er ikke fartholdere på Ceres Park Trail ruten.
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Ved at lade dine medarbejdere deltage i Vinterløbene giver du dem både et socialt arrangement og mulighed for at sætte motion på dagsordnen henover de mørke vintermåneder. Det giver i sidste ende både sundere kollegaer og større motivation på arbejdspladsen.DATOER

D. 27/1 - 2019 - Ceres Park

D. 24/2 - 2019 - Hermans (Tivoli Friheden)

D. 17/3 - 2019 - Scandinavian Congress Center

D. 31/3 - 2019 Brabrand Hallen

Tilmeld dig alle fire vinterløb for kun 599 kr. De første 1250, der tilmelder sig alle løbene, får en fed Vinterløbs T-shirt med.DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som er DAF-opmålte med undtagelse af Ceres Park Trail ruten
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt

Pris: 169 kr.


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 26/1.

Følg begivenheden på Facebook

Det får du ved dette event

SLUTSPURT

Spektakulært opløb på atletikbanen i Ceres Park

FORPLEJNING

En lækker snack samt frisk frugt, når du kommer i mål

TRAIL RUTE

Mulighed for at vælge en unik og udfordrende trail rute


5 KM
5 km

Standard: Pris pr. deltager
Til og med 25. jan 2019 169,00 DKK + gebyr
Fra 26. jan 2019 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager
6,5 KM Trail, 10 KM
6,5 km

Standard: Pris pr. deltager
Pris 169,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager
Alle fire vinterløb + T-shirt
5 km

Standard: Pris pr. deltager
Pris 599,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.