Urban City Run - Powered by Jyske Bank MANDAG D. 28. AUG

DATO

MANDAG D. 28. AUG

TID

KL. 18:00

STED

CARL BLOCHS GADE

DISTANCE

OPLEV AARHUS PÅ EN HELT NY MÅDE

 

Aarhus Festuge sætter gang i hele byen - og nu har du mulighed for at opleve den fede stemning i et par løbesko! I samarbejde med Jyske Bank gentager vi den 28/8 successen og afvikler for anden gang Urban City Run.

 

HVAD ER URBAN CITY RUN?

Urban City Run minder nok på mange måder om det du forbinder med et orienteringsløb, men hvor du samtidig oplever Aarhus fra en helt anden side, end du plejer. Du kommer til at opleve unikke og måske ukendte lokationer, som både byder på historie, byliv, kultur og arkitektur. Du kommer blandt andet til at løbe igennem gemte baggårde, skjulte steder, ikoniske bygninger og steder, du aldrig har løbet før.

Løbet foregår i mindre hold af 2-6 deltagere (inklusiv en holdkaptajn), som holdvis løber til de forskellige poster. Hvert hold skal have et holdnavn, som vil fremgå på startnumrene. I vil blive guidet rundt ved hjælp af en app, som leder jer til til de forskellige poster, der er spredt rundt omkring i byen. Inden starten går, får I adgang og introduktion til appen, hvorefter det er holdets egen opgave at koordinere sin rute bedst muligt.

Der afsættes 1 time og 30 minutter til at få indsamlet beviser ved så mange poster som muligt. Det kan være en fordel at have ’gode ben’, men det kan være lige så fordelagtigt at være god til at strukturere sin rute mest optimalt. Holdet skal være i mål inden for tiden for at være med i rangeringen.   

HVEM KAN DELTAGE?

Løbet er både for vindermentaliteterne, men også for dig, som løber for sjov og for motionens skyld. Du kan deltage uanset niveau, og du sætter selv ambitionerne og tempoet sammen med dit hold. Hvis dit hold ønsker at gå meget af tiden, er det naturligvis også helt i orden. Dette betyder, at nogle hold kommer til at gå/løbe 3 km., imens andre får løbet op til 12 km – valget er dit. Maks deltagerantal er 500.

Tidligere deltagere siger:

"Det var på alle måder et fedt løb, som kombinerede motion og fællesskab, hvor alle niveauer kunne være med."

"Super fedt arrangement!"


MÅLOMRÅDE

Løbet afholdes ved Jyske Banks pop-up sted på græsplænen v. Carl Blochs Gade. Her laver vi et hyggeligt målområde, hvor du kan hænge ud med dit hold og de andre deltagere. Efter løbet vil der være en præmieoverrækkelse med sjove præmier. Der gives præmier til de hurtigste, det hold med den bedste team spirit, kampråb og meget mere. Det kan godt betale sig at være kreativ :-)

Prisen er kun 125 kr. pr. deltager.


 

 

Glæd dig til et spændende oplevelsesløb igennem den Europæiske Kulturhovedstad 2017

Priser

Distance Pris Prisstigning
Urban City Run 125,00 DKK Ingen

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person.