Slide background

DATE

D. 01. DEC - D. 26. DEC

TIME

KL. 00:00

PLACE

lige hvor du vil

DISTANCE

2.5 KM, 5 KM, 10 KM, 21.097 KM & 42.195 KM

JULELØBET 2021 
Løb og støt Julemærkehjemmene


Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter du Julemærkehjemmene med 20 kr.

Goodiebags – til et virtuelt løb? Du læste helt rigtigt! Vi tager det virtuelle løb til next level og sender dig en komplet løbspakke med startnummer, medalje med årets julemærke som motiv og en goodiebag.

Det eneste, du skal gøre, er at iføre dig dit mest julede løbe-outfit, samle dine nærmeste og finde en fed rute, som I kan løbe mellem d. 1-26. december. Ruten går måske forbi byens juletræ? Bageren med de bedste klejner? Eller det mest crazy pyntede hus eller altan i området?


 
 
 

DU FÅR:

 • Den fineste træmedalje med årets julemærke 2021
 • En lækker goodiebag med godter og kræs
 • Startnummer i julemærkedesign
 • 4 gavemærker med motiver fra julemærker, så du støtter Julemærkehjemmene
 • Mulighed for at uploade din tid
 • Valgfrie distancer 
 • Print selv diplom, som du kan printe direkte fra din profil under 'mine billetter'
 • En hyggelig juleoplevelse med dine nærmeste
 • Frisk luft og motion
 • Mulighed for at komme i rigtig julestemning

OBS. Det er kun muligt at få tilsendt goodiebag, medalje og startnummer til danske adresser.


 

DISTANCER

Fordelen ved et virtuelt løb eller walk er, at du selv kan bestemme tid, sted og i dette tilfælde også distancen. I tilmeldingen kan du vælge imellem 2,5 km, 5 km, 10 km, halvmarathon, marathon eller valgfri distance. Der er altså en distance for alle, og du vælger selv, hvor meget du vil udfordres. Du kan også gå, hvis du vil det.

LØB I JULEMANDSKOSTUME - TILKØB

Går du all in og vil sprede lidt ekstra julestemning på jeres tur, så ifør jer et komplet nisse-outfit. Når du tilmelder dig løbet, har du mulighed for at tilkøbe en komplet nissedragt. Der er næsten garanti for at få et smil og en ’god jul-hilsen’ med på vejen, når man løber rundt i sit kostume (kostumet holder nok ikke til meget mere end et enkelt juleløb).


MEDALJEN - NYT SAMLEOBJEKT
Vi er meget stolte over samarbejdet med Julemærkehjemmene, og at vi har fået lov til bruge årets smukke julemærke på vores medaljedesign. Medaljen er i træ med et fint rødt læderbånd og kan hænges direkte på juletræet, når du ikke længere vil have den om halsen. Medaljen er desuden miljøvenlig, da den er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale. 

  

GOODIEBAG'EN

Hvem siger et virtuelt løb ikke kan have en goodiebag? Det laver vi i hvert fald om på nu! Når du tilmelder dig Juleløbet, får du tilsendt en lækker goodiebag fyldt med lækre ting og sager.


INFORMATION VEDR. DIN PAKKE FRA POSTNORD
Har du ikke modtaget information omkring afhenting af din pakke på posthuset? Husk at tjekke dit spamfilter i ugen efter din tilmelding, såfremt du ikke har modtaget en mail fra PostNord vedr. afhentning af din pakke.

Har du endnu ikke hørt noget efter en uge. Så kontakt os på info@aarhusmotion.dk, og vi tjekker op på det hurtigst muligt.


  


SÅDAN GØR DU:
 1. Tilmeld dig på aarhusmotion.dk, hvor du vælger din distance
 2. Planlæg din egen løbe- eller gårute
 3. Vælg en dag i december fra d. 1.-26. december, hvor du vil løbe/gå
 4. Modtag din goodiebag, startnummer og medalje med posten
 5. Løb turen med dine nærmeste venner eller familie
 6. Tag din medalje om halsen, klap dig selv på skulderen og hæng den derefter på juletræet
 7. Upload din tid på aarhusmotion.dk

INFORMATION VEDR. DIN PAKKE FRA POSTNORD
Vi sender løbspakkerne ud hver mandag og torsdag med start fra d. 22. november og frem til d. 22 december. Alle der senest har tilmeldt sig inden d. 21 dec kan sandsynligvis nå at få det afhentet inden jul.
For tilmeldte efter d. 22 vil goodiebag, startnummer og medalje sendes ud d. 29 december. 

Har du ikke modtaget information omkring afhenting af din pakke på posthuset? Husk at tjekke dit spamfilter i ugen efter din tilmelding, såfremt du ikke har modtaget en mail fra PostNord vedr. afhentning af din pakke.
Har du endnu ikke hørt noget efter en uge. Så kontakt os på info@aarhusmotion.dk, og vi tjekker op på det hurtigst muligt.


 
Julemærkehjemmene har igennem mere end 100 år støttet børn ved at fremme deres fysiske og mentale helbred.

 
VIRTUEL - Juleløbet 2021

Barn (under 15 år): Price per participant
Price 100.00 DKK + fee
Voksen: Price per participant
Price 139.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant