Slide background AFLYST - Fri for Mobberi Børnestafetten 2020

DATE

SUNDAY 03. MAY

TIME

KL. 10:00

PLACE

MINDEPARKEN, AARHUS C

DISTANCE

1 KM

ÅRETS BØRNELØB MOD MOBNING AFLYST GRUNDET COVID-19

Børnestafetten i Aarhus d. 3. maj er desværre aflyst.
På baggrund af den aktuelle situation og myndighedernes seneste udmeldinger og tiltag ifm. coronavirussen, må vi desværre aflyse Børnestafetten i Aarhus.
Red Barnet, Mary Fonden og Aarhus Motion er først og fremmest optaget af vores deltageres helbred og sikkerhed. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at mindske smitten bedst muligt.
Alle tilmeldte har modtaget en mail med nærmere info.
 

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb. Her løber børnene sammen mod mobning og med budskabet, at alle har ret til en plads i fællesskabet. Alle børn fra 0-13 år er velkommen. Vi gør dog opmærksom på, at aktiviteter og underholdning henvender sig til børn op til 9 år. Alle løber én kilometer - de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn. Børnene får en løbetrøje fra WHEAT og en flot medalje. Efter løbet er der vand og frugt til børnene.

COVID-19
Mary Fonden og Red Barnet er optagede af vores deltageres helbred og sikkerhed. Vi følger derfor statens retningslinjer for at mindske smitte af coronavirus, covid-19. Da der endnu ikke er anbefalinger længere fremme end marts, afventer vi udviklingen og vil agere ud fra de retningslinjer, der er gældende, når børnestafetten skal afholdes.
 

 
 
 

BØRNEUNDERHOLDNING OG SJOVE AKTIVITETER
Der er masser af musik og aktiviteter på pladsen, hvor børnene også kan møde Fri for Mobberis Bamseven. Her er det tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

PROGRAM
Pladsen er åben fra kl. 10.00 - 14.00
Børnene sendes afsted i startgrupper - hver med en lille Bamseven i hånden som stafet. Når børnene kommer i mål, afleverer de deres lille bamse i favnen på en stor bamseven og får derefter deres medaljer. Det præcise program for dagen følger tættere på eventet.YDERLIGERE INFORMATION
Fri for Mobberi Børnestafetten bliver løbende omtalt på Facebook, i Fri for Mobberis nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på her, og på Instagram @friformobberi eller på hashtagget #børnestafetten2020.
Alle praktiske informationer om løbet bliver tilsendt via email i ugen op til løbet.
 

Included

T-SHIRT

Flot Fri for Mobberi T-shirt fra WHEAT

SEJ MEDALJE

Alle børn får en flot medalje i mål

AKTIVITETER

I området vil der være masser af musik og underholdning


AFLYST - Fri for Mobberi Børnestafetten 2020

Price per participant
Price 125.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant