Slide background

DATE

SUNDAY 24. MAY

TIME

KL. 10:00

PLACE

Moesgaard Strand, Aarhus

DISTANCE

TID: 6 TIMER

 BIKE&CO Moesgaard MTB Race AFLYST GRUNDET COVID-19
6 timer - 1 runde - 2 forskellige sløjfer


Rammerne sat til en spændende dag med MTB vennerne.  
6 timers rundeløb i Marselisskoven på MTB. I bestemmer selv, hvor hård udfordringen skal være, da I selv vælger, hvor mange omgange, I kører, og hvor mange pauser, I holder. Omdrejningspunktet bliver Moesgaard strand, hvor vi sørger for masser af hygge, lir og energi til stængerne.

 

 


 

SAMARBEJDE OG INTERN KONKURRENCE

Et hold kan bestå af en til fire personer, og I bestemmer selv, om I vil cykle alle 6 timer eller mindre. En omgang er 18 km og kan deles op i to mindre sløjfer - en sydlig sløje og en nordlig sløjfe på hver 9 km. I kommer ind omkring start/mål ved Moesgaard Strand hver 9 km, hvor I kan vælge at forsætte, skifte rytter, holde pause mm. Der bliver taget tid efter hver del, altså efter hver 9. km. Der er således mulighed for at variere længden af det kørte, inden I skifter til en ny person. I styrer helt selv, hvornår I vil skifte og hvor længe, I holder pause.

I start/mål er der opsat skærme, så I løbende kan sammenligne tiderne på runderne og de enkelte rytteres tider. I kan således både konkurrere med jer selv, holdkammeraterne og de andre hold.


  

AND THE WINNER IS…

Den person eller det hold, der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder. Er der flere der har kørt det samme antal runder efter de 6 timer, er det den person/holdet, der kommer først i mål, der vinder.

Kun hele omgange der er kørt inden klokken 16.00 tæller. Det er kun tilladt at skifte i skiftezonen.


 
 

RUTEN OG AFMÆRKNING

Ruten er 18 km og er sirligt afmærket. Store gule skilte, små orange flag, kegler og afspærringsbånd sørger for, at I hele tiden er på rette vej. Ruten er sat sammen på en måde, så der for kendere af Marselisborgskovene både er genkendelser og nye måde at køre sporet på.

Der køres både på de officielle mtb-spor og på skovstier. Vi garanterer, at der både er hårde stigninger, tekniske sekvenser, stykker med flow og udfordrende nedkørsler. Rutens to sløjfer vil føles forskellige og udfordrende på hver deres måde. 


  

DEN SYDLIGE SLØJFE 

På denne del af ruten er der ca. 120 højdemeter fordelt på 9 km. Ruten stiger svagt de første 4 km og har nogle lidt tekniske steder, hvor der skal arbejdes for at holde cyklen i gang..

Fra 4 km til 9 km går det primært nedad, hvor det drejer sig om af holde cyklen i gang og holde farten på de små stigninger. Herefter følger et langt flow-stykke, hvor man med god teknik kan holde kæden stram og have det sjovt.


 DEN NORDLIGE SLØJFE

På den nordlige sløjfe er der 200 højdemeter. Her skal der altså kæmpes lidt mere og pulsen vil stige ekstra. Til gengæld er der også fede nedkørsler med mulighed for masser af sjov og fart. 

Kort fortalt går det mest op de første 6 km - dog med mulighed for at puste lidt ud på de jævne stykker og små nedkørsler. 
Sidst på sløjfen kommer belønningen i form af skovens bedste nedkørsler. Det går ned og ned fra 6,5 km til 9 km med et fald i højdemeter på 100 meter frem til Moesgaard strand.


 Du vælger selv, om du vil give den max gas, cykle lungerne ud og gå efter sejren, eller om du ’bare’ er til en sjov og spændende dag i skoven sammen med en masse andre.

Included

RUTE

18 km intens sjov rute, med samarbejde og udfordring, der er pakket ind i stigninger, teknik, flow og nedkørsler

SKIFTEZONE

2 x 9 km – syd og nord - tidtagning med mulig person skifte på holdet og det ideelle samarbejde på holdet

DEPOT

Depot hver 9 km med mulighed for forplejning og restitution


BIKE&CO Moesgaard MTB Race 2019
18 km

Price per participant
Through Feb 1, 2020 11:59 275.00 DKK + fee
From Feb 1, 2020 12:00 325.00 DKK + fee
From Apr 1, 2020 12:00 375.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant
Carl Ras MTB Challenge d. 20/9 2020 - 55 km, Carl Ras MTB Challenge d. 20/9 2020 - 25 km
55 km