Slide background

DATE

THURSDAY 02. DEC

TIME

KL. 15:00

PLACE

Tivoli Friheden

DISTANCE

KÆRE FRIVILLIG
 

Som tak for den indsats, som du og byens mange andre frivillige har lagt i årets løb, vil Rådmand for Kultur og Borgservice Rabih Azad-Ahmad, sammen med SparNord, Aarhus Motion og Tivoli Friheden gerne invitere dig og dine frivillig-kollegaer til Frivilligfest i Tivoli Friheden den 2. december. Du er velkommen til at invitere en ikke-frivillig gæst med til festen.  
 
Frivilligfesten er for alle kommunens frivillige ildsjæle, lige fra de frivillige trænere og medhjælpere i idrætsforeningerne til bloddonorer, besøgsvenner, skolebestyrelsesmedlemmer og lektiehjælpere. Alle der har gjort en frivillig indsats i 2020 og 2021 er inviteret med til festen uanset hvor mange frivilligtimer, man har lagt.PRAKTISK INFORMATION

Frivilligfesten foregår i Tivoli Friheden 2. december 2021
Adresse: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

Du får: Gratis éntre til dig og én gæst til Tivoli Friheden inkl. fri adgang til forlystelser.

OBS: Du skal være gyldigt tilmeldt samt medbringe print-selv-billetten, for at kunne deltage i arrangementet. Ønsker du at medbringe gæst, skal denne person også være tilmeldt og medbringe sin egen print-selv-billet. 

Sidste dag for tilmelding er 29. november 2021.
 


PROGRAM

15.00: Åbningstale ved rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad 

15.00: Parken, forlystelserne og juleboderne er åbne

15.30:  Mød Julemanden i Julemandens by

17.30: Pjerrots Juleshow

18.00: Mød Julemanden i Julemandens by

21.00: Parken lukker


SÅDAN TILMELDER DU DIG

Du kan kun tilmelde dig, hvis du har været frivillig i 2020, 2021 eller begge år.

1. Tilmeld dig frivilligfesten ved at trykke på knappen "TILMELD".
2. Vælg "Login uden profil". Har du tidligere oprettet en profil på aarhusmotion.dk, kan denne også benyttes.
3. Udfyld dine oplysninger med navn, e-mail, forening/event samt frivillig funktion. Har du tidligere oprettet en profil, kan du i stedet vælge, hvilken deltager du vil benytte.
4. Ønsker du også at medbringe en gæst, kan du tilmelde personen ved at trykke på den blå knap "Tilføj endnu en tilmelding". 
4. Gå til sidste skridt "betaling" og klik næste, hvorefter din tilmelding vil være gennemført. Husk at acceptere handelsbetingelserne med flueben.
 
Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelse på mail indeholdene et link til din print-selv-billet. Én tilmelding/billet gælder til én person. Ønsker du at medbringe en gæst, skal du også bestille billet til ham/hende.

Vi gør opmærksom på, at billetten er personlig. Billetten giver adgang til Tivoli Friheden den 2. december 2021 inklusiv fri adgang til alle forlystelser fra kl. 15.


Billetten skal fremvises på dagen, for at få adgang til parken. Retningslinjer for Coronaspas fremgår her: https://friheden.dk/information/

Seneste frist for tilmelding er d. 29. november.


ØNSKER DU FLERE BILLETTER?

Ønsker du at tage flere med til Frivilligfesten end den ene ledsager, som du må tage med gratis, så kan du købe billetter ved hovedindgangen på dagen. Billetterne koster 175 kr. og indeholder både entré og adgang til forlystelserne. Det er ikke muligt blot at købe entré til parken.  Børn under 90 cm har gratis adgang


 


Frivilligfest 2021
No information