Slide background Frivilligfest 2019

DATE

THURSDAY 05. DEC

TIME

KL. 15:00

PLACE

TIVOLI FRIHEDEN

DISTANCE

KÆRE FRIVILLIG
 

Som tak for den indsats, som du og byens mange andre frivillige har lagt i årets løb, vil Rådmand for Kultur og Borgservice Rabih Azad-Ahmad, sammen med SparNord Fonden, Aarhus Motion og Tivoli Friheden gerne invitere dig og dine frivillig-kollegaer til Frivilligfest i Tivoli Friheden den 5. december – dagen som af FN er udnævnt som international frivillighedsdag. Du er velkommen til at invitere en ikke-frivillig gæst med til festen.  
 
Frivilligfesten er for alle kommunens frivillige ildsjæle, lige fra de frivillige trænere og medhjælpere i idrætsforeningerne til bloddonorer, besøgsvenner, skolebestyrelsesmedlemmer og lektiehjælpere. Alle der har gjort en frivillig indsats i 2019 er inviteret med til festen uanset hvor mange frivilligtimer, man har lagt.PRAKTISK INFORMATION

Frivilligfesten foregår i Tivoli Friheden 5. december 2019
Adresse: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

Du får: Gratis éntre til dig og én gæst til Tivoli Friheden inkl. fri adgang til forlystelser.

OBS: Du skal være gyldigt tilmeldt samt medbringe print-selv-billetten, for at kunne deltage i arrangementet. Ønsker du at medbringe gæst, skal denne person også være tilmeldt og medbringe sin egen print-selv-billet. 

Sidste dag for tilmelding er 1. december 2019.
 


PROGRAM

15.00: Parken åbner
15.15: Forlystelserne åbner
15.30: Besøg julemanden (Julemandens By)
16.30: Pjerrots juleshow (Pjerrots Have)
17.00: BarbAros (den grønne plads ved springvandet)
17.30: Aarhus Garden (rundt i parken)
18.30: Mekdes (julemandens by)
19.00: Julemanden går rundt i parken
19.00: Åben træffetid. Kom og få en snak med rådmand Rabih Azad-Ahmad om det at være frivillig (Café Skovpavillonen)
19.30: Ravi Kuma (Julemandens By)
20.30: Forlystelserne lukker
21.00: Parken lukker


SÅDAN TILMELDER DU DIG

Du kan kun tilmelde dig, såfremt du har været frivillig i 2019.

1. Tilmeld dig frivilligfesten ved at trykke på knappen "TILMELD".
2. Vælg "Login uden profil". Har du tidligere oprettet en profil på aarhusmotion.dk, kan denne også benyttes.
3. Udfyld dine oplysninger med navn, e-mail, forening/event samt frivillig funktion. Har du tidligere oprettet en profil, kan du i stedet vælge, hvilken deltager du vil benytte.
4. Ønsker du også at medbringe en gæst, kan du tilmelde personen ved at trykke på den blå knap "Tilføj endnu en tilmelding". 
4. Gå til sidste skridt "betaling" og klik næste, hvorefter din tilmelding vil være gennemført. Husk at acceptere handelsbetingelserne med flueben.
 
Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelse på mail indeholdene et link til din print-selv-billet. Én tilmelding/billet gælder til én person. Ønsker du at medbringe en gæst, skal du også bestille billet til ham/hende.

Vi gør opmærksom på, at billetten er personlig. Billetten giver adgang til Tivoli Friheden den 5. december 2019 inklusiv fri adgang til alle forlystelser fra kl. 15.


Billetten skal fremvises på dagen, for at få adgang til parken.

Seneste frist for tilmelding er d. 1. december.


ØNSKER DU FLERE BILLETTER?

Ønsker du at tage flere med til Frivilligfesten end din ene gæst, som du må tage med gratis, så kan du købe billetter ved hovedindgangen på dagen. Billetterne koster 175 kr. og indeholder både entré og turbånd. Det er ikke muligt kun at købe entré til parken. Børn under 90 cm har gratis adgang.
 


Frivilligfest 2019
No information