Slide background VIRTUEL - BACH20

DATE

SØNDAG D. 11. OKT - D. 31. OKT

TIME

KL. 00:00

PLACE

LIGE HVOR DU VIL

DISTANCE

11 KM & 21.097 KM

 
VIRTUEL BACH20 + BESTILLING AF LØBSPAKKE

I år fik vi aldrig mulighed for at uddele alt det fede løbs-gear, der følger med, når man tilmelder sig BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Derfor har vi sat en virkelig fed BACH20 løbspakke sammen med en lækker T-shirt, drikkedunk, skopose og medalje - alt i et unikt BACH20 design. Hele herligheden kan nu blive din - og leveret til din dør! 

Havde du lige nået dit livs topform og trænet dig op til havmarathondistancen? Så tilmeld dig det virtuelle BACH20 løb. Det er også gratis. Læs mere herunder. 

RESULTATLISTE #BACH20


FORSENDELSE
I samarbejde med vores samarbejdspartner Løbeshop.dk har vi sørget for at du også kan få løbspakken leveret til din dør. Det koster fra 29 kr i fragt at få tilsendt løbspakken. Hvis du er klubmedlem på Løbeshop.dk samt køber for mere end 300 kr i forbindelse med at du bestiller løbspakken, så får du gratis fragt på det hele.

OBS. Vigtig information vedr. bestilling af løbspakken
Bestillinger foretaget efter 7/10 når ikke med sikkerhed frem til den 11/10, men vil blive sendt hurtigst muligt.
 

DELTAG VIRTUELT + MODTAG LØBSPAKKEN

Step 1: Du tilmelder dig det virtuelle løb via nedenstående link på aarhusmotion.dk.

Step 2: Du modtager en mail med et link til vores samarbejdspartner Løbeshop.dk, som står for forsendelsen af løbspakkerne. Her skal du udfylde forsendelsesoplysninger mm.
 

BESTIL KUN LØBSPAKKEN

Step 1: Du siger ja-tak til at modtage løbspakken på aarhusmotion.dk via nedenstående link

Step 2: Du modtager en mail med et link til vores samarbejdspartner Løbeshop.dk, som står for forsendelsen af løbspakkerne. Her skal du udfylde forsendelsesoplysninger mm
.

 

 

TIDTAGNING
Der vil være mulighed for at uploade sin tid til den officielle resultatliste til det virtuelle udgave af BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2020. 

SÅDAN UPLOADER DU DIN TID

LÆS MERE OM DET VIRTUELLE LØB 


Tilmeld dig gratis 'VIRTUEL BACH20' her på siden, så er du klar til at løbe med fra d. 11. oktober.

Du får en ordrebekræftelse med et startnummer, som du kan printe og sætte på maven, når du skal løbe. 

I ordrebekræftelsen modtager du også et link til Løbeshop.dk, hvorfra du kan bestille en løbspakke. Du kan kun bestille en løbspakke pr. person/startnummer og vil blive faktureret for de resterende løbspakker, hvis du bestiller flere. Hvis du bestiller din løbspakke inden d. 29. september, er du garanteret at have den til d. 11. oktober. Hvis du bestiller efter denne dato, sender Løbeshop.dk pakken så hurtigt som muligt, men kan ikke garantere, at du har den til løbsdagen.

Gå ind på iform.dk, plotaroute.com eller et tredje sted og indtegn en løberute, der passer til lige netop dig. Få den til at passe med de 21,097, så du har en passende rute at løbe efter. (Du kan desværre ikke løbe ruten til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, da bl.a. Værkmestergade ikke er tilladt for fodgængere, løbere eller cyklister) 


Du modtager din løbspakke, så du er klar til at løbe.


Tag BACH T-shirten på, fyld drikkedunken og begiv dig afsted på din løberute. Ophold dig efter myndighedernes anbefalinger, men ha' en fest og nyd løbeturen, selvom det dog ikke er i Aarhus' gader til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon som planlagt.


Når du kommer i mål, tager du din medalje om halsen og giver dig selv en kæmpe high-five. Godt løbet!

Husk du kan uploade din tid til resultatlisten. Læs hvordan under punktet 'Sådan uploader du din tid'.


 

VI SES I 2021
Vi håber, at du med løbspakken i hånden kan holde motivationen med din træning og at vi ses næste år, d. 13. juni 2021. 


OBS!
Der er et begrænset antal løbspakker.

VIRTUEL - BACH20
No information