Slide background

DATE

SUNDAY 14. JUN

TIME

KL. 10:00

PLACE

Lige hvor du vil

DISTANCE


MEDALJE SØGER LØBER

Mangler du din medalje? Så send en mail til info@aarhustmotion.dk og aftal nærmere.
 


"Hej, jeg er medaljen, som skulle være hængt om halsen d. 14. juni til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Der står dato på mig og jeg er nu på vej til Danmark. Jeg skulle havde været med til Danmarks fedeste løbefest. Nu søger jeg en løber, hvor jeg kan hænge om halsen. Hvis du var tilmeldt BACH d. 14. juni, så håber jeg, du stadig vil løbe 21,097 km eller løbe som Run With Me deltager (11 km) og tage mig om halsen efterfølgende. Lad os stå sammen i en tid med Corona"


SÅDAN DELTAGER DU


Tilmeld dig gratis 'Medalje søger løber' her på siden, så er du klar til at løbe med d. 14. juni. Du får en kvitteringsmail med et startnummer, som du kan sætte på maven d. 14. juni, hvis du har lyst.
Gå ind på iform.dk, plotaroute.com eller et tredje sted og indtegn din ønskede løberute fra din bopæl. Få den til at passe med de 21,097 eller 11 km, så du har en passende rute at løbe efter. (Du kan desværre ikke løbe ruten til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, da bl.a. Værkmestergade ikke er tilladt for fodgængere, løbere eller cyklister) 

Du modtager din medalje i postkassen, så du har den klar til d. 14. juni. Fragt og ekspeditionsgebyr er 35 kr. Medaljen kan også afhentes gratis hos Aarhus Motion, Søren Nymarks Vej 15 i Højbjerg. Afhentningstidspunkter er den 9., 10. og 11. juni fra kl. 10.00-16.00.

Tag løbetøjet på og begiv dig afsted på din løberute kl. 10.00. Ophold dig efter myndighedernes anbefalinger, men ha' en fest og nyd løbeturen alt det du kan, selvom det dog ikke er i Aarhus gader til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon som planlagt.

Når du kommer i mål, tager du din medalje om halsen og giver dig selv en high-five. Godt løbet!


 
OBS!
Hvis du bestiller din medalje inden d. 4. juni, er du garanteret at have den til d. 14. juni. Hvis du bestiller efter denne dato, sender vi den så hurtigt som muligt, men kan ikke love du har den til løbsdagen.

Det er ikke muligt at bestille til en udenlandsk adresse, da vi sender medaljerne ud med Postnord.

Der er et begrænset antal medaljer