DISTANCE

8 KM & 16 KM

JOIN THE TEST - RUN WITH US!

Nu med endnu en distance: 8 km!

Er du vild med at løbe? Og har du tilmeldt dig et halvmarathon, marathon eller et andet længere løb og ønsker at teste formen af, inden startskuddet for alvor lyder?
Aarhus Motion tager forskud på sommeren og afholder søndag d. 8. maj 2022 et løb med distancer på 8 og 16 km. Systematic Testrun er for dig, der elsker at løbe! Det er et løb for dig, som enten vil teste formen af inden et længere løb eller som bare gerne vil prøve kræfter med en af distancerne.

HVORFOR SYSTEMATIC TESTRUN?

Ruten er flad som en pandekage og præcist opmålt af en repræsentant fra Dansk Atletik Forbund, så du kan få den mest præcise tid. Vi giver den max gas for at give dig en unik løbeoplevelse og et fedt setup. Noget af det sværeste er at ramme dagen, når det gælder - du har måske trænet hårdt, trodset slud, blæst og regn men er stadig i tvivl.

FARTHOLDERE PÅ 16 KM

Der vil være fartholdere, som pacer dig hele vejen efter din forventede marathon- eller halvmarathontid. Fartholderne løber med samme kilometertid alle kilometer. Du finder fartholdere med følgende minuttider per kilometer (race pace): 04.15 - 04.30 - 04.44 - 04.58 - 05.12 - 05.27 - 05.38 - 05.55 - 06.09 - 06.38

TEST DIN GAMEPLAN

Til Systematic TestRun har du mulighed for at teste din gameplan. Du har muligheden for at teste alt lige fra opvarmning, tempo, hvad du skal spise inden løbet til indtag af væske/energi undervejs og hvilken rolle vejret spiller.

Efter løbet vil du have en god fornemmelse af, hvor langt du er fra dit mål, og hvor hårdt du skal arbejde, før du kan gennemføre et større løb.

Hvad enten du skal løbe BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, et andet løb - eller bare elsker at løbe, så er Systematic TestRun din mulighed for at teste formen. Tag løbeskoene på, og glæd dig til at udfordre og teste dig selv i selskab med mange andre løbere.