BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017 SØNDAG D. 11. JUN TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 11. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

21,097 KM


OPLEV 21,097 MAGISKE KILOMETER GENNEM GADERNE I AARHUS

Den 11. juni 2017 klæder Aarhus sig endnu engang på til fest, når tusindvis af løbere indtager Aarhus' gader, som for en enkelt dag bliver forvandlet til et inferno af feststemte motionister, glæde og underholdning. Aarhus Motion byder for sjette gang velkommen til 21,097 hæsblæsende kilometer, smækfyldt med underholdning og gode oplevelser og for tredje gang er det med BESTSELLER som hovedsponsor. Ruten tager løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby, og henviser denne dag bilerne til garagen.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er for alle, så tag endelig hele familien med. Der vil være underholdning for børnene i form af børneteater og koncerter, samt rig mulighed for at hygge sig i parken efter løbet, hvor der kan købes øl, sodavand og grillpølser.

 

 

BLIV EN DEL AF AARHUS 2017

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er en del af programmet, når Aarhus i 2017 går ind i året som Europæisk Kulturhovedstad. Det skal selvfølgelig fejres og derfor lover vi, at der venter deltagerne en helt ekstraordinær oplevelse, når startskuddet lyder. 

21,097 KILOMETERS LØBENDE SIGHTSEEING

Du skal lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by hvor pulsen altid banker og dette vil du tydeligt kunne mærke, når du begiver dig ud på dit livs løbetur. Undervejs passerer du flere af de kendte attraktioner i Aarhus såsom Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum og Tivoli Friheden. Over alt vil du fornemme storbyens levende hjerte, og vi lover dig, at du kommer til at se Aarhus fra den absolut bedste side!

 

HOTSPOTS OG UNDERHOLDNING

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har mest underholdning på ruten, så én ting er helt sikkert: Du kommer bestemt ikke til at kede dig! Der vil være masser af underholdning og vi lover, at alle sanser bliver udfordret. Du vil møde alt fra sambadansere til DJ's og rock bands. Helt unikt har vi også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kører foran løberne, og sætter de mere end 65.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej. 

 

 


TIL ALLE TILMELDTE:

 • Newline T-shirt med unikt logo (værdi 299 kr.)
 • Finisher medalje i flot design
 • Gratis deltagelse i fortræning og foredrag
 • Væskedepot og mellemtid ved 5, 10, 15 og 20 km
 • Sportsmesse
 • Frisk frugt fra KIWI
 • "Once in a lifetime experience"
 • Fartholdere
 • Gratis garderobe
 • Massage efter løbet
 • 100% afspærret byrute igennem de smukke gader i Aarhus
 • Gratis adgang til en række af Aarhus' mest kendte forlystelser
 • Stor forplejningspose i mål

 

 ANTAL TILMELDTE: 10.804 DELTAGERE  // MAX 12.000 DELTAGERE

 I TVIVL OM TRÆNINGEN?

TRÆNINGSPROGRAM

Måske har du længe haft en drøm om at løbe et halvmarathon, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Vi hjælper dig gerne på vej. Dette træningsprogram løber over 14 uger og ruster dig til at kunne gennemføre de 21,097 km.

Find programmet her

 

FÆLLESTRÆNINGER

Aarhus Motion og StayActive følger op på de sidste års succes med afholdelse af fortræning om mod BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Vi mødes 6 søndage fra januar og frem mod juni, hvor du er velkommen til at være med, så mange gange du har lyst. Det er gratis at deltage og vi tilgodeser alle niveauer.

Læs mere her


 

BESTSELLER AARHUS CITY HALVMARATHON PÅ FACEBOOK

Skal du med til Danmarks bedste halvmarathon i 2017? 
Så husk at tilmelde dig begivenheden på Facebook! Her vil vi løbende opdatere med de seneste nyheder og information omkring eventet.

DELTAG HER

 

Det får du ved dette event

RUTEN

100% afspærret rute, hvor du kommer ind og løber i hjertet af Aarhus

DELTAGERGOODIES

Fed T-shirt, flot finisher medalje og forplejningspose med masser af lækkerier

UNDERHOLDNING

Kæmpe underholdningsprogram langs hele ruten – du kommer ikke til at kede dig!


Priser

Distance Pris Prisstigning
21.097 KM 415,00 DKK 01. mar 465,00 DKK

Club Aarhus Motion

Periode Point
19. juni 2016 - 26. juni 2016 1000
01. oktober 2016 - 31. oktober 2016 1000
01. november 2016 - 30. november 2016 500
01. december 2016 - 10. juni 2017 250

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK. Første SMS er gratis pr. deltager.