EN SPORTSDAG

Med Aarhus Motion

En gang årligt afholder vi ”En sportsdag med Aarhus Motion”. Dette gør vi både for at få et afbræk fra den travle hverdag, men også for at møde vores sponsorer og samarbejdspartnere på en hyggelig og uformel måde. Målet med denne dag er at skabe tættere relationer til hinanden som samarbejdspartnere, og dermed vise jer hvem vi er på vores egen hjemmebane.

Sportsdagen er delt op i fire hovedsportskategorier, og du vælger selv hvilken aktivitet, du vil deltage i.

Kom på opdagelse i skovene syd for Aarhus, når mountainbike guruen Helge Meier, tager jer med ud på en flot og udfordrende mountainbike tur. Vi kører på dele af Aarhus Mountainbike Challenge ruten, og I kommer selvfølgelig forbi en stak Aarhus-klassikere, som Picasso, Professoren og Lerpotten.

Alle uanset niveau kan deltage, og vi lover en fantastisk mountainbike oplevelse til dem, der ønsker at prøve kræfter med dette.

Har man egen mountainbike er man selvfølgelig velkommen til at tage denne med. Vil man derimod gerne med på MTB holdet, men mangler en cykel, kan denne lejes nede ved Cyclingfreak. Husk at melde tilbage til os, hvis du har brug for at leje en mountainbike.

Er man til landevejscykling, så har vi den helt rigtige aktivitet til dig. Vi begiver os ud på dele af Grand Prix Aarhus ruten, der strækker sig over 100 km, men bare rolig, vi cykler ikke hele ruten :)

Vi har sammensat en smuk rute, der både byder på snoede landeveje, skovområder, åbne kyststrækninger og stejle bakker.

Alle uanset niveau kan deltage, det kræver dog, at man har en landevejscykel.

Til de løbeglade kan vi tilbyde en helt unik oplevelse, når Christina og Frederik viser rundt på ruten til sidste års store løbssucces, Moesgaard Trail Run. Løbet var udsolgt med 1500 deltagere, og giver selv deltagerne muligheden for at løbe 4, 8 eller 12 km.

Vi guider jer rundt på den fede trailrute, og kommer væk fra asfaltens jævne underlag og ud i det uforudsigelige terræn i naturen. Vi løber i to hold, så alle kan følge med, og som en lille gulerod har vi endnu engang fået lov til at slutte af med en løbetur op ad taget på Moesgaard Museum.

Til dem, der ikke har mulighed for at være fysisk aktive, har vi lavet et alternativ. Jon er uddannet PGA professionel golftræner, og har tidligere arbejdet 6 år i golfbranchen som træner. Så trænger du til at få pudset svinget til, så kan han helt sikkert hjælpe dig.

Vi starter ude ved Aarhus Golf Club med lidt opvarmning og et par lektioner til dem, der har brug for det, hvorefter vi spiller 9 hullers golf. Det kræver dog, at du har eller har haft et DGU-medlemsnummer for at du kan spille med i golfturneringen.