Bliv sponsor

Aarhus Motion er en non-profit forening, der har det almennyttige formål at støtte foreningerne i Østjylland. Vi står bag flere velkendte motionsarrangementer, hvor de største og mest velkendte arrangementer er DHL Stafetten med 47.000 deltagere og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon med 16.000 deltagere. Årligt afholder Aarhus Motion mellem 13-15 arrangementer, lige fra almindelige motionsløb til udfordrende mountainbike events.

Hjælp os med at hjælpe andre

Aarhus Motion er kendt for at skabe oplevelser, men også for at støtte op omkring de lokale sportsforeninger i Aarhus og omegn. I 2016 støttede vi de østjyske idrætsforeninger med lidt over 3,2 millioner kr., og håber naturligvis at dette beløb vil vokse for hvert år, der går.

Langt størstedelen af vores økonomi sikres gennem egen indtjening ved salg af startnumre, men det er samarbejdet med både vores store og små samarbejdspartnere, der gør det muligt for Aarhus Motion at holde den samme høje kvalitet til alle events.SYNLIGHED

Bliv set til Aarhus Motions arrangementer. Vi tilbyder mange former for eksponering både visuelt, digitalt og i trykte medier.

LÆS OM SYNLIGHED

SKAL JERES BRAND EKSPONERES TIL NOGLE AF DANMARKS STØRSTE MOTIONS EVENTS?
KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM MULIGHEDERNE SOM SPONSOR HOS AARHUS MOTION

Jeanette Boye Sørensen
Eventchef

jeanette@aarhusmotion.dk
tlf: +45 2628 9511

;