BKI: Kaffesponsor for Aarhus Motion i hele 2017

  • Aarhus Motion
  • d. 23.02.17

BKI: Kaffesponsor for Aarhus Motion i hele 2017

Når deltagerne i Aarhus Motions løb i det kommende år står klar ved startstregen, er det med det østjyske kaffebrand BKI på sidelinjen.

Kaffesponsoratet er et led i BKI’s marketingstrategi om bedre lokal forankring. ”Mange østjyder kender BKI, men ikke mange ved, at det er en 100% dansk ejet virksomhed, beliggende i Aarhus, og det vil vi gerne lave om på”, fortæller Casper Agerbo, der er marketingchef i BKI Foods A/S og fortsætter: ”Aarhus Motion er med deres store østjyske kontaktflade en oplagt samarbejdspartner, så vi vil i 2017 dele gratis kaffe ud til en række af Aarhus Motions løbeevents.”.

Både hos Aarhus Motion og deres deltagere vækker initiativet stor begejstring. Jon Koch Hansen, der er sponsoransvarlig hos Aarhus Motion fortæller:  ”I sidste uge annoncerede vi på vores sociale medier, at der vil være fastelavnsboller til alle deltagere til vores Vinterløb på søndag. Det medførte straks et spørgsmål om, hvorvidt der også ville være kaffe, og så er det da fedt lige at kunne svare: Jep – BKI leverer kaffe til kagen”.

Aarhus Motion og BKI kan til dagligt næsten kigge ind af hinandens vinduer, da begge virksomheder har adresse på Søren Nymarks Vej i Højbjerg. ”Jeg nyder dagligt den dejlige duft af kaffebønner, der ristes, når jeg kører forbi BKI på vej til arbejde, så det er helt fantastisk, at vi hos Aarhus Motion nu ikke længere skal nøjes med duften”, afslutter Jon Koch Hansen.

Som et led i BKI’s strategi om at gøre mere opmærksom på sig selv i det østjyske, er virksomheden også kaffesponsor for Aarhus Kulturby 2017.

For flere informationer kontakt venligst Jon Koch Hansen, sponsoransvarlig hos Aarhus Motion. E-mail: jon@aarhusmotion.dk, Mobil: 2714 1802

Aarhus Motion skaber begivenheder, der sætter gang i benene. De står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten, BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Vinterløbene, name it Børneløbet, Ree Park Safari Run og Aarhus Mountainbike Challenge. Aarhus Motion sender hvert år 85.000 danskere ud at løbe, gå og cykle.