Nyt trailløb i Aarhus melder om alt udsolgt

  • Aarhus Motion
  • d. 28.09.16

Nyt trailløb i Aarhus melder om alt udsolgt

Søndag den 2. oktober lyder startskuddet til Moesgaard Trail Run – et løb i og omkring området ved Moesgaard inklusiv et smut op på taget af Moesgaard Museum.

Løbsarrangøren Aarhus Motion har allerede fra lanceringsstart oplevet en stor interesse for det helt nye løb, og da tilmeldingen åbnede, gik det rigtig hurtigt med salget af de 1500 startnumre. Eventchef for Aarhus Motion Thomas Glud forklarer den store interesse med tidens trend: ”Det er meget oppe i tiden både at komme ud i naturen og dyrke motion og at kombinere motion og oplevelser. Og med Moesgaard Trail Run får du det hele: God motion, fantastisk natur og indblik i historien omkring Moesgaard.”
 

Vælg distance på dagen

Til Moesgaard Trail Run vælger du på dagen, hvor langt du vil løbe. Der vil være 3 forskellige sløjfer af cirka 4 km og du beslutter på dagen, om du løber 1, 2 eller 3 sløjfer – faktisk kan du vente til ganske få meter før målstregen med at tage stilling til, om du snupper en sløjfe mere.

Ruter til både nybegynderen og den hardcore trailløber

Den første af sløjferne kan ifølge ruteplanlæggerne gennemføres af selv uerfarne trailløbere, men afsluttes med en udfordrende opløbsstrækning op på taget af Moesgaard Museum. De to efterfølgende sløjfer er mere udfordrende og tekniske og byder både på stejle bakker og en tur igennem Giber Å.
 

Et historisk indblik

Løbet er opstået i tæt samarbejde mellem Aarhus Motion og Moesgaard Museum, så der er sørget for, at deltagerne har mulighed for at få mere at vide om de historiske elementer, de passerer undervejs – både ved hjælp af en udleveret folder og infoskilte undervejs på ruten.
 

Fakta

Tid: Søndag 2. oktober kl. 10

Sted: Moesgaard Museum

Antal deltagere: 1500

Distancer: 4, 8 eller 12 km
 

For flere informationer kontakt venligst Thomas Glud, Eventchef Aarhus Motion.
E-mail: thomas@aarhusmotion.dk, Mobil: 6061 8525
 

Aarhus Motion skaber begivenheder, der sætter gang i benene. De står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten, BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Vinterløbene, name it Børneløbet og Aarhus Mountainbike Challenge. Aarhus Motion sender hvert år 85.000 danskere ud at løbe, gå og cykle.