Slide background Vinterløbet - Scandinavian Congress Center 2019

DATO

SØNDAG D. 17. MAR

TID

KL. 10:00

STED

MARGRETHEPLADSEN 5, 8000 AARHUS C

DISTANCE

5 KM & 10 KM


VINTERLØBET SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

Tredje vinterløb afholdes i Scandinavian Congress Center, hvor kongressalen bliver forvandlet til ét stort målområde. Glæd dig til en flot og ikke mindst flad rute på Brabrandstien med gode muligheder for en ny PR. Vi sørger for en let forplejning, når du kommer i mål.

Lys, musik og fest er tre ord, der beskriver vinterløbet i Scandinavien Congress Center rigtig godt.
 


NYHED I 2019: CITY TRAIL

NYT! Vil du prøve kræfter med en ny og anderledes udfordring? Så er der nu mulighed for at vælge en ny CITY TRAIL rute. Alle deltagere starter med at løbe en tur op på Godsbanens tag. Herefter løbes på en rundstrækning, hvor du har mulighed for at løbe så mange runder, du kan nå. Forvent masser af trapper, skarpe sving på mindre stier og en fantastisk udsigt fra toppen af Godsbanens tag.
 GENERELT FOR VINTERLØBENE -  FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 36. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2019 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km. Til Vinterløbet i Scandinavian Congress Center er der mulighed for at prøve kræfter med en ny og spændende City Trail rute. Derudover bibeholder vi den nye Ceres Park Trail på 6,5 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Brabrand. 

I målområdet er der en helt særlig stemning, hvor der hygges med konkurrenter, kollegaer og venner.

Det er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.

 T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, får du en lækker Vinterløbs-T-shirt. Derudover får du udleveret alle 4 startnumre på én gang, så du er klar til næste løb.

OBS: Tilmelder du dig alle 4 løb af flere omgange, skal du tilmelde dig via samme profil og deltagernavn for at kunne modtage T-shirten.

Der er en T-shirt til de første 1250, som er tilmeldt alle 4 Vinterløb.
 


RUTERNE

5 og 10 km
Hvad enten du løber 5 eller 10 km, venter der dig en dejlig flad rute. Begge ruter starter ved Scandinavian Congress Center, hvorefter de fører forbi Åbrinken og for 10 km rutens vedkommende videre ud i det naturskønne område i den østlige del af Brabrand stien.

5 og 10 km ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. 
 

City Trail
Prøv en ny og anderledes udfordring med den nye CITY TRAIL rute.

Alle deltagere starter ud med en tur op på Godsbanens tag. Herefter løbes på en 1,5 km rundstrækning, hvor du har mulighed for at løbe flere runder. Du vælger selv, hvornår du løber i mål indenfor tidsgrænsen på 1 time. Der tages tid for den samlede distance og mellemtider for hver rundstrækning.

Forvent masser af trapper, skarpe sving på mindre stier. Underlaget varierer mellem asfalt, grus, græs og fliser. Denne rute er ikke DAF opmålt. Max deltagerantal: 300.

Tilbage ved Scandinavian Congress Center venter der alle deltagere en helt fantastisk afslutning inde i selve kongreshallen.FARTHOLDERE

Til alle fire vinterløb finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km, vil der være fartholdere. Der er ikke fartholdere på Ceres Park Trail og Scandinavian Congress Center City Trail.
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Ved at lade dine medarbejdere deltage i Vinterløbene giver du dem både et socialt arrangement og mulighed for at sætte motion på dagsordnen henover de mørke vintermåneder. Det giver i sidste ende både sundere kollegaer og større motivation på arbejdspladsen.
 DATOER

D. 27/1 - 2019 - Ceres Park

D. 24/2 - 2019 - Hermans (Tivoli Friheden)

D. 17/3 - 2019 - Scandinavian Congress Center

D. 31/3 - 2019Brabrand Hallen

Tilmeld dig alle fire vinterløb for kun 599 kr. De første 1250, der tilmelder sig alle løbene, får en fed Vinterløbs T-shirt med. DETTE FÅR DU:

  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt 

Pris: 169 kr. 


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 16/3.

Følg begivenheden på Facebook

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1250, der tilmelder sig alle fire løb

FORPLEJNING

En lækker snack samt frisk frugt fra Løvbjerg, når du kommer i mål

RUTE

Flad og hurtig rute langs Brabrandstien og indre by


5 KM
5 km

Standard: Pris pr. deltager
Til og med 15. mar 2019 169,00 DKK + gebyr
Fra 16. mar 2019 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager
10 KM
10 km

Standard: Pris pr. deltager
Til og med 16. mar 2019 11:59 169,00 DKK + gebyr
Fra 16. mar 2019 12:00 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.