Slide background Vinterløbet - Ceres Park 2020

DATO

SØNDAG D. 26. JAN

TID

KL. 10:00

STED

STADION ALLÉ 70, 8000 AARHUS C

DISTANCE

5 KM & 10 KM

Kom og hør et interessant og gratis foredrag om løbeøkonomi (watt-træning), kondition og udholdenhed og målrettet halvmaratontræning. Foredraget bliver afholdt i samarbejde med Sauconys We Who Run Club og er med til at kickstarte fortræningsforløbet frem mod BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Læs mere om fortræninger her.

Claus Hechmann har skrevet bogen ”Løb som eliten”. Han er tidligere eliteidrætsudøver og er i dag træner for flere af landets bedste langdistanceløbere. Hans opskrift på succes er en varieret form for træning med en overvægt af rolige varierende træningspas, der har til formål at forbedre den enkelte udøvers udholdenhed, hvad end der er tale om eliteudøvere, supermotionister eller opstarts løbere.

Med udgangspunkt i bogen "Løb som eliten" og opstartstræning kommer Claus Hechmann ind på:

  • Hechmann metoden og definitioner på kondition og udholdenhed.
  • Fysiologiske test og selvtest (Løbe- og gangøkonomi. Herunder watt-træning)
  • Definition på de 9 træningszoner i løb
  • Definition på de 5 træningszoner i gang
  • Eksempler på træningsplanlægning i forhold til halvmaraton
  • Afrunding og tid til spørgsmål.

Foredraget bliver afholdt i forbindelse med Vinterløbet i Ceres Park d. 26. januar kl. 12.00 og er gratis at deltage i. Bekræft gerne på Facebook begivenheden, hvis du deltager.

Da foredraget bliver afholdt umiddelbart efter Vinterløbet, er der mulighed for at løbe 5 eller 10 km inden selve foredraget bliver afholdt. Tilmelding til Vinterløbet er på aarhusmotion.dk