Vinterløbet - Scandinavian Congress Center SØNDAG D. 28. JAN

DATO

SØNDAG D. 28. JAN

TID

KL. 10:00

STED

MARGRETHEPLADSEN 5, 8000 AARHUS C

DISTANCE

5 KM & 10 KM

VINTERLØBET SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER
 

Årets første vinterløb skydes i gang i Scandinavian Congress Center, hvor kongressalen bliver forvandlet til ét stort målområde. Glæd dig til en flot og ikke mindst flad rute på Brabrandstien med gode muligheder for en ny PR. Vi sørger for let forplejning, når du kommer i mål.

Konfetti, musik og fest er tre ord, der beskriver vinterløbet i Scandinavien Congress Center rigtig godt.
 

Følg begivenheden på Facebook

 


GENERELT FOR VINTERLØBENE -  FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 35. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2018 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på både 5 og 10 km samt 5 km walk. Derudover har vi lyttet til jeres ønsker og tilbyder igen en 15 km distance til Brabrandløbet. 

I målområdet er der en helt særlig stemning, hvor der hygges med konkurrenter, kollegaer og venner.

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. voksen tilmeldte.
 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, modtager du en lækker Vinterløbs-T-shirt! Tilbuddet gælder kun til de første 1500 tilmeldte. Tilmelder du dig alle fire løb, er du samtidig med i konkurrencen om lækre lodtrækningspræmier - og du kan få udleveret dine startnumre til alle fire løb på én gang.

1123 er d. 25. januar tilmeldt alle 4 løb
 


 

RUTEN

Til årets første vinterløb venter der dig en helt flad rute, hvad enten du løber 5 eller 10 km. Begge ruter starter ved Scandinavian Congress Center, hvorefter de fører forbi Åbrinken og for 10km rutens vedkommende videre ud i det naturskønne område i den østlige del af Brabrand stien.

Tilbage ved Scandinavian Congress Center venter der alle deltagere en helt fantastisk afslutning inde i selve kongreshallen.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. FARTHOLDERE

Til alle fire vinterløb finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km, vil der være fartholdere. 
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Ved at lade din medarbejdere deltage i Vinterløbene giver du dem både et socialt arrangement og mulighed for at sætte motion på dagsordnen henover de mørke vintermåneder. Det giver i sidste ende både sundere kollegaer og større motivation på arbejdspladsen.
 


DATOER

 

D. 28/1 - 2018 - Scandinavian Congress Center

D. 11/2 - 2018 - Hermans (Tivoli Friheden)

D. 25/2 - 2018 - Ceres Park

D. 18/3 - 2018 Brabrand Hallen

 


Tilmeld dig alle fire vinterløb for kun 599 dkr og få den fede Vinterløbs T-shirt med. DETTE FÅR DU:

  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt 

Pris: 165 dkk. 


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 27/1.

 

 

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1500, der tilmelder sig alle fire løb

FORPLEJNING

En lækker snack samt frisk frugt, når du kommer i mål

RUTE

Flad og hurtig rute langs Brabrandstien og indre by


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 165,00 DKK 27. jan 250,00 DKK

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.;