Vinterløbet - Hermans SØNDAG D. 11. FEB TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 11. FEB

TID

KL. 10:00

STED

SKOVBRYNET 1, 8000 AARHUS

DISTANCE

5 KM & 10 KM

VINTERLØBET HERMANS

 

Kulturhuset Hermans, smukt beliggende i Tivoli Friheden, danner rammerne for det andet vinterløb. Startskuddet lyder inde i selve Tivoli blandt de sovende forlystelser, hvorefter ruterne fører deltagerne ind i blandt andet Havreballe skov og Marselisborg skov. Deltagerne på 10 km ruten får desuden fornøjelsen af både Mindeparken, Kirkeskoven og Forstbotanisk have. 

Følg begivenheden på Facebook

 

GENERELT FOR VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 35. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2018 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på både 5 og 10 km samt 5 km walk. Derudover har vi lyttet til jeres ønsker og tilbyder igen en 15 km distance til Brabrandløbet. 

I målområdet plejer der at være en helt særlig stemning, hvor der hygges med konkurrenter, kollegaer og venner over en kop varm suppe.

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. voksen tilmeldte.
 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, modtager du en lækker Vinterløbs-T-shirt! Tilbuddet gælder kun til de første 1500 tilmeldte. Tilmelder du dig alle fire løb, er du samtidig med i konkurrencen om lækre lodtrækningspræmier - og du kan få udleveret dine startnumre til alle fire løb på én gang.

618 er d. 12.12. tilmeldt alle 4 løbRUTEN

Ruten til Vinterløbet Hermans tager udgangspunkt i de smukke århusianske skove - mere specifikt Havreballe og Marselisborg Skov. Underlaget varierer mellem asfalt og gode, faste grusstier. I forhold til det første vinterløb rundt ved Brabrandstien, bliver du til dette løb udfordret med lidt flere bakker. Start- og målområdet er i Tivoli Frihedens smukke omgivelser. 

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. Se ruten her. Vi tillader os at fjerne afspærringen på walkruten efter 1,5 time.
 

FARTHOLDERE

Til alle fire vinterløb finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km, vil der være fartholdere.
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Ved at lade din medarbejdere deltage i Vinterløbene giver du dem både et socialt arrangement og mulighed for at sætte motion på dagsordnen henover de mørke vintermåneder. Det giver i sidste ende både sundere kollegaer og større motivation på arbejdspladsen.

 

 

DATOER

D. 28/1 - 2018 - Scandinavian Congress Center

D. 11/2 - 2018 - Hermans (Tivoli Friheden)

D. 25/2 - 2018 - Ceres Park

D. 18/3 - 2018 - Brabrand Hallen


 


Tilmeld dig alle fire vinterløb for kun 599 dkr og få den fede Vinterløbs T-shirt med. 
 
DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt
     

Pris: 165 kr
 

ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 10/2.

 

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1500, der tilmelder sig alle fire løb

FORPLEJNING

En lækker snack samt frisk frugt, når du kommer i mål

RUTE

Varieret og udfordrende rute med masser af skov og natur


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 165,00 DKK 10. feb 250,00 DKK
Alle 4 vinterløb + T-shirt 599,00 DKK Ingen

Club Aarhus Motion

Periode Point
15. oktober 2017 - 30. november 2017 750
01. december 2017 - 31. december 2017 500
01. januar 2018 - 11. februar 2018 250

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.