Vinterløbet - Hermans SØNDAG D. 19. MAR

DATO

SØNDAG D. 19. MAR

TID

KL. 10:00

STED

SKOVBRYNET 1, 8000 AARHUS

DISTANCE

5 KM & 10 KM

VINTERLØBET HERMANS

 

Kulturhuset Hermans, smukt beliggende i Tivoli Friheden, danner rammerne for det tredje vinterløb. Startskuddet lyder inde i selve Tivoli blandt de sovende forlystelser, hvorefter ruterne fører deltagerne ind i blandt andet Havreballe skov og Marselisborg skov. Deltagerne på 10 km ruten får desuden fornøjelsen af både Mindeparken, Kirkeskoven og Forstbotanisk have. 

 

 

GENERELT FOR VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER

/ 2 FEDE LØB TILBAGE

For 34. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for dig, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2017 vil der være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er din chance for at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på både 5 og 10 km samt 5 km walk. I målområdet vil der være en særlig stemning, hvor du har mulighed for at hygge dig med dine kollegaer/venner over en kop varm suppe. Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. voksne tilmeldte.
 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, modtager du en lækker Newline CoolMax T-shirt! Tilbuddet gælder kun til de første 1500 tilmeldte. Tilmelder du dig alle fire løb, er du samtidig med i konkurrencen om lækre lodtrækningspræmier - og du kan få udleveret dine startnumre til alle fire løb på én gang.


RUTEN

Ruten til Vinterløbet Hermans tager udgangspunkt i de smukke århusianske skove - mere specifikt Havreballe og Marselisborg Skov. Underlaget varierer mellem asfalt og gode, faste grusstier. I forhold til de første to vinterløb på Brabrandstien, bliver du til dette løb udfordret med lidt flere bakker. Start- og målområdet er i Tivoli Frihedens smukke omgivelser. 

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. Se ruten her. Vi tillader os at fjerne afspærringen på walkruten efter 1,5 time.

FARTHOLDERE

Til alle fire vinterløb finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km, vil der være fartholdere.
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Det bidrager samtidig til en større motivation på arbejdspladsen. Lad medarbejderne deltage i vinterløbene og få sundere kollegaer og hyggelig socialt samvær. 

 

GRATIS KAFFE FRA BKI

Til Vinterløbet - Hermans kommer BKI med kaffebussen og deler gratis kaffe ud til alle løbere. 

 

 

DATOER

D. 29/1 - 2017 Scandinavian Congress Center

D. 26/2 - 2017 Brabrand Hallen

D. 19/3 - 2017 Hermans (Tivoli Friheden)

D. 2/4 - 2017   Ceres Park
Har du tilmeldt dig alle fire Vinterløb, får du den fede Vinterløbs T-shirt fra Newline med.
 DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Varm suppe efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt fra KIWI
     

Pris: 165 kr
 ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08.00 PÅ LØBSDAGEN - DER ER IKKE EFTERTILMELDING PÅ LØBSPLADSEN.

OBS. TILMELDER DU DIG EFTER KL. 12 LØRDAG DEN 18/3 ER PRISEN 250 KR

 

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1500, der tilmelder sig alle fire løb

FORPLEJNING

Varm og lækker suppe samt frisk frugt, når du kommer i mål

RUTE

Varieret og udfordrende rute med masser af skov og natur


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 165,00 DKK 18. mar 250,00 DKK

Club Aarhus Motion

Periode Point
01. november 2016 - 01. december 2016 750
02. december 2016 - 01. januar 2017 500
02. januar 2017 - 18. februar 2017 250

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.