Slide background Vinter Challenge - VIRTUEL

DATE

D. 01. FEB - D. 28. FEB

TIME

KL. 08:00

PLACE

LIGE HVOR DU VIL

DISTANCE

25 KM, 50 KM, 75 KM, 100 KM, 150 KM, 200 KM, 250 KM & 300 KM


FÅ NOGLE GODE KILOMETER I BENENE I FEBRUAR OG VÆR MED I VINTER CHALLENGE

Vi fortsætter succesen efter den store opbakning til vores Nytårs-Challenge, som blev afholdt i januar og derfor lancerer vi nu Vinter Challenge i februar!
 Så er du med på at gi’ den en over nakken i februar, sætte dig et godt mål og få ordentligt gang i løbeskoene?

Løb eller gå 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250 eller 300 km i løbet af årets anden måned og blær dig (det’ okay) med den på alle måder helt unikke medalje. Vi sørger nemlig for at både dit navn og det præcise antal km, du har gået eller løbet, kommer til at stå på medaljen.
 

MEDALJEN


Medaljen til Vinter Challenge 2021 er en OL-vinder værdig. Udover at være personlig - med navn og det præcise antal km, du har løbet eller gået - så er den miljøvenlig.

Selve medaljen er af træ og båndet af blåt læderbånd. Begge dele er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale.

Prisen for deltagelse er 100 kr. plus 29 kr. i fragt for forsendelse.
SÆT DIG ET MÅL FOR FEBRUAR

Vil du gerne dyrke mere motion? Så er du ikke alene. At dyrke mere motion er et af danskernes mest populære nytårsforsæt. Men hvad skal der til for at det lykkes at overholde et nytårsforsæt? Her er der mange gode råd at hente. Vi har kigget nærmere på nogle af dem:

Dit mål skal gerne være konkret og tidsbestemt
  • Fx løb 50 km i februar

Dit mål skal gerne være realistisk
  • Så tilmeld dig hellere 50 km og blive positiv overrasket over, at du når 65 km end omvendt

Lav gerne aftaler med en ven
  • Du kan deltage i udfordringen med en ven, så kan I holde hinanden op på, at I hver især kommer afsted

Fokuser på resultatet
  • Motion og frisk luft styrker både dit mentale og fysiske helbred, så det er rent win win

 


FØLG MED I, HVORDAN DU SKRIDT FOR SKRIDT NÆRMER DIG DIT MÅL

Når du er tilmeldt udfordringen, får du mulighed for at indtaste dine kilometer på din egen profil, så du løbende kan følge med i, hvor langt du er i forhold til dit mål.

Du kan også følge med i, hvor langt de andre deltagere er nået og se det som en motivation til selv at komme afsted og få nogle kilometer fyldt på.


 1. Tilmeld dig Vinter Challenge på aarhusmotion.dk. Du kan vælge mellem målsætningerne løb eller gå 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250 eller 300 km.2. Løb og track dine kilometer på aarhusmotion.dk i hele februar måned. For hver gang du har løbet eller gået en distance, kan du indtaste det og følge med i, hvor langt du og andre er nået.3. Du modtager din personlige medalje med posten i marts med påtrykt eget navn og præcis antal km, som du har løbet/gået

 

 
TRACK DINE LØBE- OG GÅTURE

For at følge med i, hvor langt du er i din challenge, har du mulighed for at tracke, hvor langt du har løbet eller gået ud af dit samlede mål.

LÆS MERE HER 
Vinter Challenge - VIRTUEL

Price per participant
Price 100.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant