Vinterløbet - Brabrand SØNDAG D. 18. MAR

DATO

SØNDAG D. 18. MAR

TID

KL. 10:00

STED

ENGDALSVEJ 84, 8220 BRABRAND

DISTANCE

5 KM, 10 KM & 15 KM

VINTERLØBET BRABRAND - ÅRETS HURTIGSTE RUTE!
 

Ænderne henvises for en stund til det kolde vand, når omkring 2000 løbere og walkere indtager Brabrandstien. Årets sidste vinterløb har start- og målområde ved Brabrand Hallen og er kendt for dens lynhurtige rute rundt på den flade Brabrandsti. Løbet er derfor en oplagt mulighed for at sætte nye personlige rekorder.

Efter løbet er der mulighed for at hygge sig over en kop varm kaffe  og nyde den gode efterløbs-stemning.

 

Følg begivenheden på Facebook

 

 

GENERELT FOR ALLE VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 35. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2018 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på både 5 og 10 km samt 5 km walk. Derudover har vi lyttet til jeres ønsker og tilbyder igen en 15 km distance til Brabrandløbet. Som noget nyt er der til løbet i Ceres Park mulighed for at prøve kræfter med det populære Trail løb.

I målområdet plejer der at være en helt særlig stemning, hvor der hygges med konkurrenter, kollegaer og venner over en kop varm kaffe og lidt snack.

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. voksen tilmeldte.

 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Har du tilmeldt dig alle fire vinterløb, vil du modtage en lækker langærmet T-shirt fra Diadora! Hvis ikke du allerede har afhentet T-shirten til løbet i Hermans, så kan du få den udleveret til løbet i Brabrand

Startnumrene til Vinterløbet i Brabrand afhentes på løbsdagen ved startnummerudleveringen i hallen. 

 


 

RUTERNE - 5, 10 & 15 KM

Ruterne til Vinterløbet Brabrand tager hele Brabrandstien i brug og byder på smukke ruter langs selve søen. Starten går ved Brabrandhallen, hvorefter løberne bliver ført gennem det rolige villakvarter omkring Engdalsvej og ned til selve søen. Bemærk! Den populære 15 km rute fra 2016 vender tilbage – en oplagt træningstur, hvis du overvejer eller allerede er tilmeldt et halvmarathon i foråret. På den sidste del af ruten samles alle løberne til et stemningsfuldt fælles opløb foran hallen.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. Vi tillader os at fjerne afspærringen på walkruten efter 1,5 time.

 

FARTHOLDERE

Til alle fire vinterløb finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5, 10 eller 15 km vil der være fartholdere. Læs mere her om tiderne her.
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Ved at lade din medarbejdere deltage i Vinterløbene giver du dem både et socialt arrangement og mulighed for at sætte motion på dagsordnen henover de mørke vintermåneder. Det giver i sidste ende både sundere kollegaer og større motivation på arbejdspladsen.

 

Har du tilmeldt dig alle fire Vinterløb, får du den fede Vinterløbs T-shirt med.  DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Snack
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt

Pris: 165 kr


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 17/3.

 

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1500, der tilmelder sig alle fire løb

FORPLEJNING

En lækker snack samt frisk frugt, når du kommer i mål

RUTE

Nok den hurtigste rute i byen – total Aarhus klassiker!


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 165,00 DKK 17. mar 250,00 DKK

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.;