Vinterløbet - Brabrand SØNDAG D. 26. FEB TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 26. FEB

TID

KL. 10:00

STED

ENGDALSVEJ 84, 8220 BRABRAND

DISTANCE

5 KM & 10 KM

VINTERLØBET BRABRAND HALLEN
 

Ænderne henvises for en stund til det kolde vand, når omkring 2000 løbere og walkere indtager Brabrandstien. Årets andet vinterløb har start- og målområde ved Brabrand Hallen og er kendt for dens lynhurtige rute rundt på den flade Brabrandsti. Efter løbet er der mulighed for at hygge sig over en kop varm suppe.

 

 

GENERELT FOR VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 34. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for dig, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2017 vil der være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er din chance for at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på både 5 og 10 km samt 5 km walk. I målområdet vil der være en særlig stemning, hvor du har mulighed for at hygge dig med dine kollegaer/venner over en kop varm suppe. Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. voksne tilmeldte.
 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, modtager du en lækker Newline CoolMax T-shirt! Tilbuddet gælder kun til de første 1500 tilmeldte. Tilmelder du dig alle fire løb, er du samtidig med i konkurrencen om lækre lodtrækningspræmier - og du kan få udleveret dine startnumre til alle fire løb på én gang.
 

RUTER

Ruterne til Vinterløbet Brabrand tager hele Brabrandstien i brug og byder på smukke ruter langs selve søen. Starten går ved Brabrandhallen, hvorefter løberne bliver ført gennem det rolige villakvarter omkring Engdalsvej og ned til selve søen. Den sidste del af ruten samles 5 og 10 km løberne til et stemningsfuldt fælles opløb foran hallen.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund. Se ruten her. Vi tillader os at fjerne afspærringen på walkruten efter 1,5 time.

 

FARTHOLDERE

Til alle fire vinterløb finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km vil der være fartholdere. 
 

DET BEDSTE BRÆNDSTOF TIL MEDARBEJDERNE

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden - det bidrager også til øget energi og overskud til både krop og sind. Mange virksomheder bruger vinterløbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Det bidrager samtidig til en større motivation på arbejdspladsen. Lad medarbejderne deltage i vinterløbene og få sundere kollegaer og hyggelig socialt samvær. 

 

 

DATOER

D. 29/1 - 2017 Scandinavian Congress Center

D. 26/2 - 2017 Brabrand Hallen

D. 19/3 - 2017 Hermans (Tivoli Friheden)

D. 2/4 - 2017   Ceres Park


Tilmeld dig alle fire Vinterløb for kun 599 dkr og få den fede Vinterløbs T-shirt med.

1100 tilmeldt alle 4 løb pr. 20. januar


DETTE FÅR DU TIL ALLE FIRE LØB:

  • Varm suppe efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt fra KIWI

Pris: 165 kr


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 12.00 DAGEN FØR LØBSDATO

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1500, der tilmelder sig alle fire løb

FORPLEJNING

Varm og lækker suppe samt frisk frugt, når du kommer i mål

RUTE

Nok den hurtigste rute i byen – total Aarhus klassiker!


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 165,00 DKK Ingen
Alle fire vinterløb + T-shirt 599,00 DKK Ingen

Club Aarhus Motion

Periode Point
01. november 2016 - 01. december 2016 750
02. december 2016 - 01. januar 2017 500
02. januar 2017 - 25. februar 2017 250

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.