Slide background AFLYST - Ree Park Safari Run 2020

DATO

LØRDAG D. 26. SEP & SØNDAG D. 27. SEP

TID

KL. 10:00

STED

REE PARK SAFARI, 8400 EBELTOFT

DISTANCE

3 KM, 5 KM & 10 KM

ET LØB FOR HELE FAMILIEN I REE PARK SAFARI

Det er med et blødende hjerte, at vi må erkende, der ikke bliver afholdt Ree Park Safari Run i 2020 efter de danske myndigheder netop har forlænget forbuddet mod større forsamlinger. Vi havde krydset fingre og holdt vejret i et spinkelt håb om, at det hele ville se bedre ud på nuværende tidspunkt, men risikoen for at blive smittet med covid-19 til store arrangementer er vurderet for høj. 

Både vi, Ree Park Safari og vores andre samarbejdspartnere havde glædet os til at holde en fest, og vi ved, at vi med denne melding vil skuffe mange løbere. Du kan gøre en stor forskel ved at beholde dit startnummer og være med til næste år, hvor vi løber side om side med dyrene d. 24. april 2021. Der er dog flere muligheder for dig ift. din tilmelding, som du vil modtage en mail omkring i en af de kommende uger.
  

Lørdag d. 25. april og søndag d. 26 april afholdes det succesfulde og meget populære Ree Park Safari Run, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på dyrenes verden. Tøv ikke for længe med at tilmelde dig til årets sjoveste og mest unikke motionsløb. Udover den fede løbsoplevelse og en fantastisk tur i Ree Park Safari, bidrager du gennem tilmeldingsgebyret til arbejdet med bevarelsen af truede dyr og meget andet i Karen Blixen Camp, Kenya! Alle årene er løbet blevet udsolgt mange måneder før løbsdagen, så vi tør godt sige at der er rift om startnumrene. 


LØB FRA DE VILDE DYR - HVIS DU KAN!

Deltagerne løber side om side med blandt andet løver, giraffer, bjørne, ulve - og naturligvis verdens hurtigste løber – geparden. Det bliver en helt unik løbeoplevelse, og du bestemmer naturligvis selv, om du løber for sjov eller for alvor. Ree Park Safari holder lukket for andre gæster, så sæt hele dagen af til dette begivenhedsrige heldagsarrangement. Familien til deltagerne er selvfølgelig meget velkommen. (Der vil blive sendt en mail ud på et senere tidspunkt, med køb af entrébilletter til familien)

FANTASTISK LØBSRUTE

Ruten tager dig rundt på en smuk tur i safariparken, hvor du blandt andet kommer forbi Løvernes Katanga Hill, et fantastisk anlæg i bakket terræn med lange træbroer og en klippeformation på toppen i bedste Løvernes Konge stil. Glæd dig også til busksavannen, hvor geparderne med en topfart på over 110 km/t højst sandsynligt vil vinde bakkespurten og ikke mindst prærien, hvor de nordamerikanske sortbjørne holder til, og kan følge løbet fra deres udkigspost i trætoppene. Det bliver uden tvivl et unikt løb, og vi garanterer for en fantastisk og oplevelsesrig dag.


GÅ PÅ OPDAGELSE I REE PARK SAFARI

Efter anstrengelserne vil der være gratis adgang til Ree Park Safari, hvor resten af dagen kan bruges på at nyde dyrene i et mere roligt tempo. Er man for træt til selv at gå, kan man tage på safaritur i en af Ree Parks Land Rovere - eller måske tage en kamelridetur.

Det vil være muligt at bestille mad i parken, hvor Ree Park fremtryller en lækker buffet, som kan nydes, hvad enten du er sammen med din familie, venner eller kollegaer. For børnene vil der være masser af underholdning. Der bages snobrød ved tipi teltområdet og der vil være mulighed for at få lavet flotte ansigtsmalinger.


10 KM TRAIL LØB

Specielt 10 km ruten vil være anderledes og mere krævende end de andre ruter, idet den nogle steder har momenter af trail. Både 5 og 10 km ruterne går uden for parken på en skøn natursti. Trailløb betyder, at stierne ikke er kunstigt belagte og der vil være flere brud i løberytmen, end hvis det havde været et almindeligt asfaltløb. Meld dig til 10 km ruten, hvis du ønsker ekstra udfordringer i et varieret terræn.

LØBET FOR HELE FAMILIEN

Ree Park Safari Run er et løb, hvor hele familien kan være med. Du kan vælge mellem tre forskellige distancer: 3 km (løb og walk), 5 km eller 10 km. Hele 3 km ruten forløber på broer og stier inde i parken, og selv de mindste børn kan være med. For de mere udholdende løbere er der 5 eller 10 km ruter. Lad dit pulsur blive hjemme og nyd oplevelsen med dyrerne i stedet for at fokusere på en god tid. Ruterne er ikke DAF opmålte, hvilket betyder, at de ikke vil være helt nøjagtige.169.000 KR. TIL ARBEJDET I KAREN BLIXEN CAMP

Som deltager i Ree Park Safari Run kan du have god samvittighed på flere fronter. Udover at have fået pulsen op og rørt benene, bidrager du til at nedsætte krybskytteri på elefanter i Afrika og støtte lokale kvinder i Masai Mara området.

Pengene bliver samlet ind via deltagergebyret til løbet. Alle voksne har doneret 50 kr. og børn 30 kr. til det gode formål. Og pengene gør virkelig en forskel. ”Vi har allerede set effekten af de indsamlede penge fra sidste års løb” fortæller Jesper Stagegaard, der er direktør i Ree Park.

En del af pengene fra 2019 gik til kvinderne i Masai Mara. I Masaiernes verden har perler og smykker altid spillet en stor rolle. Kvinderne lærer allerede fra barns ben at udfærdige de fantastiske smykker og arbejde med de små perler og knuder. Ree Parks Karen Blixen Camp Trust ønsker at hjælpe med at finde markeder for kvindernes traditionelle smykkehåndværk, så kvinderne kan få en indtægtskilde. 


DETTE FÅR DU: 

  • T-shirt (værdi 299 kr.)
  • Gratis adgang til Ree Park efter løbet (værdi 170 kr.)

  • Unik løbsrute igennem Ree Park

  • Mulighed for at købe sæsonkort til reduceret pris

  • Chip tidtagning

  • Væskedepot på ruterne og frisk frugt i mål

  • Aktiviteter specielt for børnene heriblandt snobrødsplads

  • Helt unikt eventprogram lavet specielt til løbsdagen

  • Mulighed for tilkøb af grilltallerken, der kan nydes i parken

  • En fantastisk hyggelig dag

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Fed løbe T-shirt i ægte rovdyrstil

RUTE

Flot rute i unikke omgivelser både i og omkring den smukke park på Djursland

INDGANG

Dit startnummer er også adgangsbillet til Ree Park efter løbet


DONER DIT STARTGEBYR, FÅ PENGE RETUR (EKSKL. ADM. GEBYR)
Ingen oplysninger
Lørdag 3 km walk - 26/9-2020, Lørdag 3 km - 26/9-2020, Lørdag 5 km - 26/9-2020, Lørdag 10 km - 26/9-2020, Søndag 3 km walk - 27/9-2020, Søndag 3 km - 27/9-2020, Søndag 5 km - 27/9-2020, Søndag 10 km - 27/9-2020
3 km

Barn 3-14 år: Pris pr. deltager
Til og med 1. mar 2020 11:59 169,00 DKK + gebyr
Fra 1. mar 2020 12:00 199,00 DKK + gebyr
Voksen: Pris pr. deltager
Til og med 1. mar 2020 11:59 269,00 DKK + gebyr
Fra 1. mar 2020 12:00 299,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK pr. deltager

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.

Gennem tilmeldingsgebyret støtter du bevarelsen af truede dyrearter.