Slide background Ree Park Safari Run 2019

DATO

LØRDAG D. 27. APR & SØNDAG D. 28. APR

TID

KL. 10:00

STED

REE PARK SAFARI, 8400 EBELTOFT

DISTANCE

3 KM, 5 KM & 10 KM

PRAKTISK INFO

Dato: 27. og 28. april 2019

Lokation: Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

Tidspunkt: Kl. 10.00 lørdag og kl. 09.30 søndag.

Distancer: 3, 5 og 10 km. Tilmeldte distancer kan ændres. For ændring af distance, log ind på din profil på aarhusmotion.dk. Du kan ikke ændre løbsdag.

Pris: Voksne kr. 269,- / Børn kr. 169,- (Børn som er født i år 2004 eller senere)

Ex. administrationsgebyr kr. 10,- pr. tilmeldt deltager.

  • Familie, venner og bekendte, som ikke skal deltage i løbet, kan besøge parken for en reduceret pris. (Disse biletter kan kun købes gennem et specielt link, som udsendes til alle tilmeldte)

  • Pris indgang til parken: Voksne: 130 kr. Børn: 70 kr.

  • Børn fra 0 - 2 år kan deltage gratis med en voksen. (Der medfølger ikke en T-shirt ved gratis tilmeldelse).

*Via din deltagelse i Ree Park Safari Run, donerer du gennem dit tilmeldingsgebyr 50 kr. (voksne) / 30 kr. (børn) til arbejdet med bevarelse af truede dyrearter. Cirka 25 af parkens 80 dyrearter indgår i særlige internationale avlsprogrammer af dyr, der enten har besvær med at yngle i fangeskab eller er udryddelsestruet i naturen. 


OVERDRAGELSE AF STARTNUMMER/ÆNDRING AF NAVN

Begge løbere skal have en profil på aarhusmotion.dk

Sælger logger ind på sin profil og klikker på profil i øverste højre hjørne og dernæst på  'mine ordre'  i venstre side (under profilbilledet). 

  1. Ud for 'Ree Park Safari Run'-ordren, yderst til højre klikkes på knappen  'se tilmeldte'. 
  2. Klik yderst til højre på 'skift ejer' ud for den deltager du skal overdrage nummeret på.
  3. Tast de krævede informationer ind og klik dernæst på 'overfør'. - Køber modtager derfter en mail med instrukser og kan derefter logge ind på sin profil og se tilmeldingen under "mine ordre".

Ændring af navn skal ske før 8. april for at det rigtige navn fremgår på det fysiske startnummer. Navneændring efter denne dato vil naturligvis kunne ses på deltagerlisten og resultatlisten. 


AFHENTNING AF STARTNUMRE

Du har mulighed for at afhente dit startnummer og T-shirt hos Aarhus Motion inden løbet.

  • Onsdag d. 24. april kl. 15.00-18.00
  • Torsdag d. 25. april kl. 15.00-18.00

Adressen er Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg.

Derudover har du også mulighed for, at afhente dit startnummer og T-shirt på dagen til Ree Park Safari Run fra kl. 8.30. Vi opfordrer dog til, at startnumre og T-shirts bliver afhentet inden løbet, for at undgå for lang ventetid i udleveringen på løbsdagen.   

OBS!! HUSK at køre i god tid. Vejene ud til Ree Park er meget små, så det kan tage lang tid at komme ud til Safari parken. OMBYTNING AF T-SHIRTS

Vi laver ombytning af T-shirts fra kl. 11.00 på løbsdagen. I skal bare medbringe jeres T-shirt (ubrugt naturligvis)


RUTEN

Ree Park Safari Run er et oplevelsesløb, så det vil adskille sig på nogle områder fra Aarhus Motions øvrige arrangementer. Ruten er ikke DAF opmålt, hvilket betyder at ruterne ikke er nøjagtig 3, 5 eller 10 km. Vi opfordrer til, at du nyder din løbetur i Ree Park istedet for at holde øje med dit GPS ur.

Da der er mange deltagere til dette arrangement, betyder det at det vil strække sig over en længere tidsperiode. Det er derfor vigtigt, at 3 og 5 km løberne bedes tage hensyn til 10 km løberne, som stadig bevæger sig rundt på ruten i parken, når 3 og 5 km er kommet i mål og efterfølgende begynder at trække ind i parken igen. Der vil være helt fri på passage på alle stierne i parken fra kl. 12.30.


KLAPVOGNE, BARNEVOGNE MM.

  • 3 km: Ruten foregår inde i Ree Park, hvor stierne og træbroerne er forholdsvis smalle, samtidig med er der mange løbere tilmeldt til arrangementet. Vi opfordrer til at man ikke har klapvogne eller barnevogne med på ruten! Hvis du har planer om at medbringe en klapvogn eller barnevogn er det meget vigtigt, at du hele tiden tager hensyn til bagfrakommende løbere! Hold dig hele tiden i højre side på ruten og samtidig skal du starte allerbagerst i startgruppen.
  • 5 og 10 km: Det vil det ikke være muligt at medbringe klapvogne, løbevogne, kørestole mm.


HUNDE

Det er ikke tilladt at medbringen hunde til Ree Park Safari Run, og det er ikke muligt at tage hunde med ind i parken. Ree Park har en 'hundeparkering', hvor din hund kan være i et bur, hvis du er nødsaget til at medbringe den.


PRÆMIER:

Der er præmier til 1. herre, 1. dame og 1. barn på 3, 5 og 10 km.

Det er vigtigt, at gøre opmærksom på, at det selvfølgelig er bruttotiden, som præmierne fordeles efter. Dvs. at det er personen, der kommer først ind over målstregen, som er vinderen. Hvis du har en fornemmelse af, at du har en mulighed for at få en placering - skal du starte i gruppe 1. Bruttotiden starter, når første startgruppe sendes afsted.


SÅDAN REGISTRERES DIN TID:

Chip: Sluttiden bliver registret automatisk med chip, som sidder bagpå dit startnummer.

Depoter: 2 stk. fordelt på ruten.

Brutto tid: Fra startskuddet lyder til du løber i mål.

Netto tid: Fra du passerer startstregen, til du løber i mål.

Startnummeret skal bæres synligt foran på din T-shirt, det må ikke bøjes eller bukkes.


VIDERESALG AF STARTNUMRE:

Det er ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", og derfor tager Aarhus Motion afstand til dette! Hvis det forekommer, forbeholder Aarhus Motion sig retten til at annullere startnummeret, og dermed fjerne deltageren fra startlisten.


ØVRIGT

Deltagelse i Ree Park Safari Run sker på eget ansvar.

Deltagergebyret refunderes ikke og kan ikke overføres til året efter. Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Videresælges startnummeret må prisen ikke overstige salgsprisen.

I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt.

Tilmeldingen er bindende. Tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også såfremt løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure. T-shirt fremsendes ikke. Vi gør opmærksom på, at nogle T-shirt størrelser kan være udsolgt.