Slide background

DATE

SATURDAY 01. JUN

TIME

KL. 14:00

PLACE

Rådhuspladsen

DISTANCE

1.5 KM

HOMELESS WALK


Lørdag d. 1. juni afholdes for første gang Kirkens Korshærs Homeless Walk, hvor vi sammen vil sætte fokus på byens allermest udsatte mennesker. Som deltager er du med til at støtte Kirkens Korshærs arbejde med socialt udsatte i Aarhus. Vi samles ved Rådhuset hvor vi i fællesskab går gennem byen og ender ved Kirkens Korshærs cykelværksted, som samme dag holder åbningsreception. Ved cykelværkstedet Mindet 6, fejrer vi gennemførsel af Homeless Walk med grill, live musik og kolde drikke.


  

CYKELDOKK

Blandt Kirkens Korshærs arbejdsfællesskaber i Aarhus, er nyeste skud på stammen et cykelværksted, som er et dagtilbud hvor unge hjemløse kan indgå i nogle konstruktive aktiviteter og blive en del af et meningsfuldt fællesskab. Cykelværkstedet CykelDoKK lukker dørene op for første gang lørdag d. 1. juni og åbningen fejres i samme anledning som Homeless Walk. 

KIRKENS KORSHÆR

Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation, der udfører socialt arbejde i Danmark og har til formål at hjælpe mennesker i nød, uanset baggrund og tro. Organisationen har i mere end 100 år har haft sit virkeområde blandt samfundets mest udsatte grupper, herunder hjemløse, psykisk syge og sårbare, misbrugere og ensomme.

Kirkens Korshær i Aarhus har en døgnvarmestue, en varmestue for grønlændere, et ungeherberg hvor unge hjemløse kan overnatte, et stofindtagelsesrum og forskellige arbejdsfællesskaber.
 

Homeless Walk
332 Remaining places

Price per participant
Price 20.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant