Slide background Highland Mountainbike Challenge 2019 TILMELD!

DATO

SØNDAG D. 12. MAJ

TID

KL. 10:00

STED

SILKEBORG - AARHUS

DISTANCE

103 KM

https://www.aarhusmotion.dk/event/highland-mtb/tracking?round=469

LIVE TRACKING

Vil du lade din familie og venner følge dig rundt på ruten til Highland MTB Challenge? Så brug Tracking funktionen i Aarhus Motions app!

Bemærk: GPS Tracking kræver internetforbindelse for at kunne kende din placering. I områder med dårligt signal, vil der kunne forekomme udfald i GPS trackingen, og derfor tager vi forbehold for udfald og dermed unøjagtigheder.

Det kræver en iPhone med iOS 8.4 eller nyere for at kunne downloade app'en og aktivere GPS tracking samt følge deltagere rundt på rutenGPS TRACKING VIRKER KUN PÅ LØBSDAGEN OG KUN INDENFOR 60 METER AF RUTEN

 

App'en kan downloades her:

App Store - Download til iPhone

Google Play - Til Android

 
ER DU DELTAGER?

SÅDAN AKTIVERER DU GPS TRACKING PÅ DIN TELEFON, SÅ ANDRE KAN FØLGE DIG

For at aktivere GPS tracking på din telefon, så andre har mulighed for at følge dig på ruten, skal du bare følge disse trin.
OBS: Du kan først starte GPS tracking på løbsdagen. Trackingen stopper automatisk, når du er kommet over målstregen.

 

TRIN 1:

Du starter med at vælge, hvilket event du skal deltage i, og trykker "Se Event", hvorefter du trykker på knappen "Rutekort/Tracking".

 

 

TRIN 2:

Derefter trykker du på det lille ikon "Track mig", øverst i højre hjørne. Denne funktion er KUN for deltagere i det givne løb og må ikke benyttes af andre. På Android findes denne knap i bunden af siden ved siden af "find deltager".

 

 

TRIN 3:

Tryk på knappen "Track mig". Trackingen vil til enhver tid kunne stoppes igen. Har du Android vil du her blive spurgt, hvilket event du vil aktivere dit signal til.
 

TRIN 4:

Indtast dit startnummer i feltet og tryk på "ok". Er du i tvivl om, hvilket startnummer du har, så kan du finde det på deltagerlisten ved at søge på dit navn.

 

TRIN 5: 

Bekræft at du er den korrekte person. Er det ikke dit navn, der dukker op? Tryk på "annuller" og indtast det korrekte startnummer.
Herefter vil din telefon opstarte trackingen - dette kan tage op til 15-30 sekunder alt efter signalet. Så snart trackingen er aktiveret, vil bjælken i bunden lyse blå. 

BETINGELSER FOR BRUG AF GPS TRACKING:

 • Du må under ingen omstændigheder aktivere GPS Tracking på andre deltagere end dig selv.
   
 • GPS Tracking kræver, at app'en har adgang til din placering. App'en vil i de fleste tilfælde selv spørge efter denne godkendelse - her skal du trykke "OK".
   
 • GPS Tracking kræver internetforbindelse for at kunne kende din placering. I områder med dårligt signal, vil der kunne forekomme udfald i GPS trackingen.
   
 • Har du ikke slået GPS Tracking til, vil du blive vist på rutekortet ud fra en estimeret tid.
   
 • Nøjagtigheden vil kunne variere på baggrund af ovenstående faktorer.
   
 • Du kan til enhver tid stoppe GPS trackingen igen ved at trykke på knappen "stop tracking". Trackingen stopper automatisk, idet du passerer målstregen.

 


 

ER DU TILSKUER?

SÅDAN BRUGER DU TRACKING, SÅ DU KAN FØLGE DINE FAVORIT DELTAGERE.

Du har mulighed for at følge alle deltagere rundt på ruten til, så længe du kender deres navn/startnummer.
Du kan tracke op til 10 deltagere til løbet.

Du kan tracke en deltager ved at klikke her: https://www.aarhusmotion.dk/event/highland-mtb/tracking?round=469
eller ved at downloade Aarhus Motion app til din smartphone og følge guiden nedenfor.

For at følge deltagere kræver det, at deltageren har aktiveret GPS Tracking i Aarhus Motion app'en. 
Hvis ikke GPS Tracking er aktiveret i app'en af deltageren, vil du kun kunne følge deltageren ud fra en estimeret tid. Nøjagtigheden vil derfor variere.

 

TRIN 1:

Du starter med at vælge, hvilket event du vil tracke din deltager til og trykker "Se event". Herefter trykker du på "Rutekort/Tracking".
 

TRIN 2:

Tryk på "tracking" for at følge deltagere. Ønsker du kun at se rutekort, kan du altid skifte tilbage ved at trykke på "rutekort". Det er også her du vælger distance ved events med flere distancer. 


 

TRIN 3:

Tryk på knappen "find deltager" for at tilføje en ny favorit, som du vil følge på kortet.

 

TRIN 4: 

Søg på deltagerens navn eller startnummer, og tryk derefter på den deltager du vil følge for at tilføje dem til dine favoritter. Du kan sagtens søge på/tilføje flere deltagere af gangen. Når du er færdig med at tilføje, skal du trykke på "tilbage".

 

TRIN 5:

Du kan nu se alle dine favoritter (max 10 pr. event) på listen. Du kan følge dem på kortet, som en cirkel med deres intialer. Derudover vil du kunne se, hvor langt de er kommet og hvornår de ca. vil være i mål.