Slide background DuPont løbene 2016

DATO

SØNDAG D. 17. JAN & SØNDAG D. 28. FEB & SØNDAG D. 20. MAR

TID

KL. 10:25

STED

SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

DISTANCE

5 KM, 10 KM & 15 KM

Tusind tak til alle deltagerne i vores DuPont Løb i 2016. I 2017 skifter løbene navn til Vinterløbene.

Ønsker du at læse om Vinterløbene 2017? 

LÆS OM VINTERLØBENE 2017


 

Scandinavien Congress Center

Første DuPont løb skydes i gang i Scandinavian Congress Center, hvor kongressalen bliver forvandlet til et stort målområde. Glæd dig til en flot og ikke mindst flad rute på Brabrand stierne med gode muligheder for en ny PR. Vi sørger for en lækker kartoffel/porre suppe, som venter på dig i mål. Konfetti, musik og fest er tre ord, der beskriver DuPont løbet i Scandinavien Congress Center rigtig godt.

Uanset om du deltager i et eller alle tre løb, så garanterer vi en god og sjov oplevelse. Er du interesseret i at vide mere om ruterne - så klik her!

 

Generelt for DuPont løbene -  3 unikke lokationer

For 33. år i træk har Aarhus Motion æren af, at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. DuPont løbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR - men også for dig, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I år 2016 vil der være tre unikke DuPont løb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle tre løb.

DuPont løbene er din chance for at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder, og sikre at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på 3 unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse, for hvert løb du deltager i. Alle 3 DuPont løb byder på både 5 og 10 km samt 5 km walk. I målområdet vil der være en særlig stemning, hvor du har mulighed for at hygge dig med dine kollegaer/venner over en kop varm suppe. Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge med en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen.

 

T-shirt og startnummer

Tilmelder du dig alle tre DuPont løb, modtager du en lækker Newline CoolMax T-shirt! Tilbuddet gælder kun til de første 1500 tilmeldte. Tilmelder du dig alle tre løb, er du samtidig med i konkurrencen om lækre lodtrækningspræmier - og så kan du med fordel få udleveret dine startnumre til alle tre løb på én gang.

 

Fartholdere

Til alle tre DuPont løb finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km og 10 km, vil der være fartholdere. Læs mere - klik her!

 

Det bedste brændstof til medarbejderne

Motion er ikke kun hårdt arbejde og sved på panden, men bidrager samtidig til en øget energi og et overskud til krop og sind. Mange virksomheder bruger DuPont løbene som en hyggelig og anderledes dag i selskab med kollegaerne. Det bidrager samtidig til en større motivation på arbejdspladsen. Lad medarbejderne deltage i DuPont løbene og få sundere kollegaer og hyggelig socialt samvær. 


Lidt om virksomheden DuPont

DuPont i Brabrand er centrum for DuPonts globale forskning og udvikling inden for fødevarer. Siden de første laboratorier blev taget i brug i 1964 har stedet været dedikeret til udvikling af funktionelle ingredienser til fødevarer, der kan løse fødevareindustriens udfordringer. I DuPont i Brabrand er der ca. 500 ansatte.

Nogle af de mest kendte DuPont varemærker er i øvrigt Korian®, Teflon®, Pioneer® og Kevlar®. Disse og mange andre produkter er bragt på markedet ved forskning og ingeniørvirksomhed i verdensklasse.

Læs mere om DuPont her!


 

Datoer:

D. 17/1 - Scandinavian Congress Centes

D. 28/2 - Brabrand Hallen

D. 20/3 - Ceres Park

T-Shirt

Dette får du:

  • Varm suppe efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter som alle er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt fra KIWI

Online tilmelding åben indtil kl. 12.00 dagen før løbsdato

Det får du ved dette event

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1250 der tilmelder sig alle tre løb T-shirt ikon

FORPLEJNINGER

Varm og lækker suppe, når du kommer i mål samt frugt, samt varm kakao

RUTE

God, udfordrende rute lang Brabrand Stien og indre by


DuPont løbene 2016
5 km

Pris pr. deltager
Til og med 19. mar 2016 149,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 10,00 DKK

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.