DHL Stafetten for studerende 2017 ONSDAG D. 16. AUG

DATO

ONSDAG D. 16. AUG

TID

KL. 18:30

STED

MINDEPARKEN, AARHUS C

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

LØBETØJ, FADØL OG FEST MED STUDIEGRUPPEN! 

Er den kommende sygeplejerske bedre end den fremtidige pædagog? Er den jurastuderende hurtigere end den medicinstuderende? Få én gang for alle sat på plads, hvem der har det ultimative stafethold!

Gå ikke glip af årets løbefest den 16. august i Mindeparken sammen med studerende fra hele Aarhus - DHL Stafetten for studerende!
 


DHL STAFETTEN FOR STUDERENDE - FREDAGSBAR PÅ EN ONSDAG!

I 2016 afprøvede vi for første gang DHL Stafetten for studerende, og i 2017 gentager vi successen. De studerende får deres helt eget telt med god musik, mini bar, masser af siddepladser og fede aktiviteter. Om aftenen vil der være fyrværkeri og efterfølgende vil der køre gratis shuttlebusser ind til byen, så I ikke behøver at tænke på transporten.

I kan lige så godt vænne jer til det - DHL Stafetten er kommet for at blive, og er en stor del af det aarhusianske erhvervsliv. Så I kan lige så godt begynde at varme op til, at I skal løbe med jeres fremtidige arbejdsplads. Grib fat i dine medstuderende og tag dem med til DHL Stafetten for studerende! 

 

REGISTRER JER SOM ET HOLD

DHL Stafetten er et løb med fem deltagere på hvert hold. Hver løber skal ud på en 5 km. rute - lige inden deltagerne kommer i mål, giver man stafetten videre til den næste i kø. Du kan melde dig til med fire andre personer, så I tilsammen danner et hold. Holdet får både et samlet tidsresultat, og et tidsresultat for hver deltager. 

Hvis I gerne vil deltage som et hold, men mangler løbere, kan én eller to af jer vælge at løbe ruten dobbelt. 

WALK: Hvis du er skadet, eller ikke har lyst til at løbe, kan I melde jer til som et "gå-hold". Et gå-hold har også fem deltagere, men til forskel fra løbe-holdene, så går man hele ruten samlet.

Eksklusivt antal deltagere for DHL Stafetten for Studerende: Max. 500 deltagere
 

DHL MADKASSE

Hvert hold modtager en DHL madkasse med masser af lækkert mad. Madkassen indholder bl.a. brød, forskelligt pålæg fra Dansk Supermarked og slik fra Carletti. Hver deltager modtager desuden også en sodavand, en øl, eller vin. Hvis I ikke vil have en madkasse, kan I afbestille den i registreringsfeltet.

I kan også supplere madkassen ved at købe mad i de forskellige madboder, medbringe jeres egen grill eller bestille mad udefra.
 


 

AFTERRUNNING PÅ BERNHARDT

Gå ikke glip af en fest i særklasse på Bernhardt! I forbindelse med DHL Stafetten for studerende, har vores samarbejdspartner, Bernhardt, sørget for at I en aften kommer gratis ind på natklubben samt får en gratis drink, så du kan feste natten lang med dine studiekammerater.

Bernhardt er en cool natklub i hjertet af Aarhus og glæder sig til at alle de studerende! Læs mere om Bernhardt på www.bernhardt-aarhus.dk.

 


 

BAKKESPURT

Vi har i år vendt ruten om i anledningen af Kulturby 2017! Men det betyder ikke at du slipper for en bakkespurt. Du skal nok få sved på panden op af Skovriddervej.

DHL HOLDBILLEDE

Alle hold kan få taget et holdbillede, som kan downloades på www.aarhusmotion.dk et par dage efter arrangementet.  

 DETTE FÅR DU:

  • En super hyggelig aften i Mindeparken, hvor alle de studerende bliver samlet i det samme telt
  • Startnummer til DHL Stafet for studerende , så I kan deltage i stafetten eller på walken
  • En lækker DHL madkasse til deling med dit hold 
  • En velfortjent kold øl eller sodavand 
  • Gratis shuttlebusser til byen efter løbet
  • Billet til Bernhardt, der giver dig en gratis entré og en gratis drink/øl i baren


VI SES I MINDEPARKEN ONSDAG D. 16. AUGUST TIL ET BRAG AF EN LØBEFEST!

Det får du ved dette event

MADKASSE

Stor madkasse til holdet med masser af lækkert indhold, bl.a. pålæg, brød, frisk frugt, chokolade og en øl eller sodavand

TIDSTAGNING

På individuelle løbstider, holdtider samt bakkespurt

GOD STEMNING

En rigtig fed aften med god musik, minibar og sjove aktiviteter. Aftenen sluttes af med et brag et festfyrværkeri.


Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 85,00 DKK Ingen

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.;