DHL Stafetten 2018 TIRSDAG D. 21. AUG & ONSDAG D. 22. AUG & TORSDAG D. 23. AUG

DATO

TIRSDAG D. 21. AUG & ONSDAG D. 22. AUG & TORSDAG D. 23. AUG

TID

KL. 18:30

STED

MINDEPARKEN

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

Aarhus Motion Hashtag 

I bunden af parken vil du kunne opleve meterhøje bogstaver, som tilsammen danner ordet #AARHUSMOTION. Find det og tag et billede foran bogstaverne. 

Del det gerne på de sociale medier med hashtagget #aarhusmotion og #DHLStafetten

 

 


 

DHL Stafetten lastbil 

I samme stil som Aarhus Motion hashtagget, kan du på flagpladsen opleve en lastbil med meterhøje bogstaver som danner ordet #DHLSTAFETTEN.

 

 


Tree Of Lights

I parken vil du kunne opleve Tree Of Lights. Tree Of Lights er et træ fyldt med Jar Lights fra Tivoli Lights.
 

 


 

Paraply Allé

På flagpladsen byder vi alle deltagere velkommen gennem vores paraply allé. Du husker den måske fra sidste år, men så du den ikke der - så har du muligheden igen i år. Som løber passerer du Paraply Allé omkring 2 km. 
 

 


Instagram ramme 

Vi har medbragt en stor instragram ramme, hvor du frit kan tage billeder sammen med dine holdkammerater. Upload det gerne på de sociale medier og del billedet med os. 
 

 


Stor depeche 

Vi har placeret en kæmpe depeche ovenpå to træstubbe ved siden af monumentet i parken. Se om du kan finde den store depeche i parken. 
 

 


 

Smilecube Photo Booth anno 2018

Find smilecube på pladsen, og få taget et sjovt billede med dine holdkammerater. Smilecube har medbragt en fotokabine anno 2018, hvor du på 8 sekunder kan få taget et sjovt og kreativt billede, som du kan tage med hjem. 


 

DHL-historien

I år er det 36. gang DHL-stafetten finder sted i Aarhus. I parken kan du finde historien omkring DHL-stafetten. Ta' et kig på billederne og læs om hvordan DHL-stafetten har udviklet sig siden 1982.

 

 


 

Ree Park Safari 

Du møder også Ree Park Safari på din vej. Ree Park vil heppe dig videre på det sidste stykke af DHL ruten inden du rammer strandvejen og er tæt på mål. 
 

 


 

Kor og fællesang ved Walk-startlinjen 

Når walkerne står klar ved startlinjen vil de hver aften blive mødt af ungdomskoret Aarhus U, som i fællesskab med deltagerne vil synge den velkendte sang "Sensommervisen". Sangen skal udover at skyde løbet i gang, være en forsmag på den kommende Aarhus Festuge, som sætter gang i glæden ved at synge sammen med projektet "Stemmer Bygger Bro"

 

Billedresultat for kor


 

Jungle-zone 

Cirka halvvejs på distancen og midt i Mindeparken løber du igennem en ren sanseoplevelse med lyde og omgivelser, der giver fornemmelsen af at løbe igennem en jungle. Glæd dig. 

 

 


 

Aarhus Motion standen 
 

HM5Q0044.jpg

I Aarhus Motion standen kan du få en helt gratis t-shirt fra et af vores tidligere løb. Der kommer også til at hænge gratis T-shirt's rundt i parken, så tøv ikke med at tage en med hjem. 

 

SiS' har en bod, hvor du kan få masser af gode råd og købe energi til skarpe priser.

SiS producerer bl.a. energibarer og energi gels som er 100 % rene naturprodukter helt uden kunstige tilsætningsstoffer.


 

Billedresultat for slå søm i træstub

I år kan du på Aarhus Motion standen også udfordre din kollega i at "slå søm i en træstubbe" og stigegolf.


 


Vi håber, at du har fået et indblik i de mange aktiviteter der findes. Parken er stor, men vi håber, at du støder på nogle af vores mange tiltag. Del det gerne med os på de sociale medier med hashtagget #Aarhusmotion og #DHLStafetten