DHL Stafetten 2018 TIRSDAG D. 21. AUG & ONSDAG D. 22. AUG & TORSDAG D. 23. AUG

DATO

TIRSDAG D. 21. AUG & ONSDAG D. 22. AUG & TORSDAG D. 23. AUG

TID

KL. 18:30

STED

MINDEPARKEN

DISTANCE

5 KM WALK & 5 KM STAFET

MAD & SLAGTER TIL DHL STAFETTEN 2018

 

Vil I gerne slippe for selv at skulle stå i køkkenet og slæbe mad med på dagen, så kan I her finde et udvalg af vores gode samarbejdspartnere, som har lavet nogle helt unikke tilbud i anledningen af DHL Stafetten 2018.

 


 

DINNER DELUXE - LAD MADGLÆDEN LØBE AF MED JER

Som noget nyt tilbyder DinnerdeLuxe i samarbejde med Aarhus Motion jer forskellige menuer til DHL Stafetten. Der er noget for enhver smag og til ethvert behov. Lad os klare maden, så kan I koncentrere jer om at hygge rundt om i teltene. Hvad enten det er vores lækre Tapas tallerken, nemme delikate finger foods eller en traditionel grillpakke, så har vi løsningen.

 

Vi kommer helt hen til jeres telt med maden. Alt bliver leveret i engangsservice - nemmere bliver det ikke. Vi leverer helt ned til 8 kuverter og har gratis levering til jeres telt fra 20 kuverter. Hvis I har specielle ønsker til forplejning, klarer vi også det.

Bestil direkte her

Alternativt er I velkommen til at ringe til DinnerdeLuxe på tlf. 70 20 04 07 og få en snak om jeres behov eller skrive en mail til mail@dinnerdeluxe.dk

Alle priser er ekskl. moms.


 

GRILLPAKKEN

Kyllingeoverlår med timian, grov hvidløgsgrillpølse, BBQ-marineret kotelet, coleslaw-salat med cremefraiche, sprød kål og sennep, kold kartoffelsalat med purløg, olie/eddikedressing med rosmarin inkl. hjemmebagt madbrød.

Pris: 99 ,- pr. kuvert

 

FINGER FOODS

Wraps med rørt laksesalat, dild og kørvel, wraps med pulled pork, humus og tomatsalsa, vegetarwrap med humus, grillet courgette og tomatsalsa, minisandwich med seranoskinke, pesto og bagt tomat. Rodfrugtschips, foccacia og grøntsagsstave

Pris: 79 ,- pr. kuvert

 

TAPASTALLERKEN

Lakse-ørredmousse, kyllingespyd med chili, serranoskinke & spansk pølse, 2 slags ost med tilbehør, chokolademousse med syltede bær, humus, basilikumspesto & oliven inkl. hjemmebagt brød.

Pris: 89 ,- pr. kuvert

 


 

SLAGTEREN I HØRNING

Slagteren i Hørning er i forvejen en af vores gode samarbejdspartnere, som leverer al mad til All Inclusive.

Ønsker i en komplet løsning med eksklusiv teltplads, fri bar og lækker grillbuffet, så læs mere om All Inclusive her.
 

 

ANDRE MULIGHEDER

Ønsker I anden slagterløsningen, leje af grill, eller bare nogle virkelig lækre grillpølser, så tøv ikke med at kontakte Slagteren i Hørning:

http://slagterenihorning.dk/

Slagteren i Hørning
Nørre Allé 21
8362 Hørning

Tlf. 86 92 10 04