Slide background

DATE

SATURDAY 15. JUN

TIME

KL. 00:00

PLACE

Rådhusparken/Musikhusparken

DISTANCE

2 KM

UNDERHOLDNING I MÅLOMRÅDET

På denne side kan du finde information om hvilke aktiviteter, som vil finde sted i målområdet. Alle aktiviteterne er selvfølgelig gratis.

Listen opdateres løbende! Så hold gerne øje med siden.


 


 

 

MADS NIELSEN - KREATIVIST I BØRNEHØJDE

Kom og lav din helt egen sokkedukke eller en monstertruck af skrot skrammel og flasker. Kreativisten Mads Nielsen sidder klar med limpistoler og et stor udvalg af dimsedutter. For både piger og drenge fra 3 år og op.

Læs mere om leg med skrot - klik her.

DIPLOM

Efter løbet vil der være rig mulighed for at få skrevet sit navn på et helt personligt diplom. Så kan man tage det med hjem og vise frem til hele familien at man har løbet Børneløbet i 2024.
BIRDY TATOVERING

Kom og få din helt egen midlertidige Birdy tatovering, som et sejt minde fra dagen. Du bestemmer selv, hvor den skal sættes på. Tatoveringen holder mellem 2 og 5 dage alt efter slid og vask. Tatoveringens farver er lavet af sojabønner og er godkendt af det amerikanske FDA.

 

NAME IT

name it har selvfølgelig en stand på eventpladsen igen i 2024. De medbringer lidt sjove aktiviteter, så kig forbi og se hvad de har af overraskelser oppe i ærmet. Vi har også hørt rygter om, at Loui kommer igen i år og løber mod de andre maskotter!

 

MANDALAS

Både store og små inviteres til at male mandalas. Mandalas er meget mere end bare mønstre i en malebog. Når du maler mandalas, udfolder du dig kreativt, koncentrationsevnen styrkes og du falder til ro. Mandalas betyder cirkel på sanskrit (oldindisk) og er et af de ældste symboler i menneskehedens historie.

At farvelægge en mandala er meditation i bevægelse. Det anbefales at male mandalaen udefra og indefter. Vigtigst er dog at der følges en retning.

LEO'S LEGELAND

Leo's legeland er norden største, og mest besøgte legelandskæde. Da det startede i 2006, ville de skabe et mødested for familier med fokus på leg og bevægelse. Det er mere aktuelt end nogensinde før, idet rapporter fra WHO viser, at børn rører sig for lidt i dag. Så kig forbi deres stand på dagen, og se hvad de har med af aktiviteter! Leo kommer selvfølgelig også og hilser på alle børnene.