Slide background name it børneløbet 2021 REGISTER NOW!

DATE

SATURDAY 12. JUN

TIME

KL. 12:00

PLACE

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

2 KM

UNDERHOLDNING I MÅLOMRÅDET

På denne side kan du finde information om hvilke aktiviteter, som vil finde sted i målområdet. Alle aktiviteterne er selvfølgelig gratis.


 


 

 

MADS NIELSEN - KREATIVIST I BØRNEHØJDE

Kom og lav din helt egen sokkedukke eller en monstertruck af skrot skrammel og flasker. Kreativisten Mads Nielsen sidder klar med limpistoler og et stor udvalg af dimsedutter. For både piger og drenge fra 3 år og op.

Læs mere om leg med skrot - klik her.
BIRDY TATOVERING

Kom og få din helt egen midlertidige Birdy tatovering, som et sejt minde fra dagen. Du bestemmer selv, hvor den skal sættes på. Tatoveringen holder mellem 2 og 5 dage alt efter slid og vask. Tatoveringens farver er lavet af sojabønner og er godkendt af det amerikanske FDA.


 

MANDALAS

Både store og små inviteres til at male mandalas. Mandalas er meget mere end bare mønstre i en malebog. Når du maler mandalas, udfolder du dig kreativt, koncentrationsevnen styrkes og du falder til ro. Mandalas betyder cirkel på sanskrit (oldindisk) og er et af de ældste symboler i menneskehedens historie.

At farvelægge en mandala er meditation i bevægelse. Det anbefales at male mandalaen udefra og indefter. Vigtigst er dog at der følges en retning.

AARHUS ISHOCKEY KLUB

Besøg Aarhus Ishockey Klub og prøv kræfter med at drible på en teknikbane eller deltag i skydekonkurrencen. Du har mulighed for at vinde fede præmier, eksempelvis en tur i Aarhus Skøjtehal eller en tur ud og spille ishockey for hele klassen.

LEOS LEGELAND

Kom forbi Leo´s stand og få en krammer og high five af Leo. Han elsker børn og stiller gerne op til et billede. De første mange søde børn kan få en mega sej overtrækstrøje fra Leo´s Legeland, som man kan tage på når man løber. Der er også balloner med Leo på, som man kan få pustet op ved standen eller tage med hjem til næste fødselsdagsfest! Leo´s søde kollega sidder og maler fine ansigter. Du kan vælge mellem sommerfugl, kat, dråber eller blomster. Leo glæder sig til at se dig!


REE PARK SAFARI

Besøg Ree Park Safari i teltet, hvor du kan teste, om du har det, der skal til for at blive Junior ranger. Der er dyreskind, kranier, og det store dyrespil, hvor du kan slå terningerne og se, hvor meget du ved om dyrene. Vi glæder os til at byde dig ind i dyrenes verden!
 

Tivoli Friheden
Ved fremvisning af sit startnummer kan du få fri Entre til Tivoli Friheden enten lørdag d. 15. juni eller søndag d. 16. juni.