Slide background

DATE

SATURDAY 10. JUN

TIME

KL. 12:00

PLACE

Rådhusparken/Musikhusparken

DISTANCE

2 KM

UNDERHOLDNING I MÅLOMRÅDET

På denne side kan du finde information om hvilke aktiviteter, som vil finde sted i målområdet. Alle aktiviteterne er selvfølgelig gratis.

Listen opdateres løbende!


 


 

 

MADS NIELSEN - KREATIVIST I BØRNEHØJDE

Kom og lav din helt egen sokkedukke eller en monstertruck af skrot skrammel og flasker. Kreativisten Mads Nielsen sidder klar med limpistoler og et stor udvalg af dimsedutter. For både piger og drenge fra 3 år og op.

Læs mere om leg med skrot - klik her.

NAME IT

Name it vil også være at finde på pladsen. Gå et smut forbi deres telt og se hvad de har medbragt af spændende ting.
BIRDY TATOVERING

Kom og få din helt egen midlertidige Birdy tatovering, som et sejt minde fra dagen. Du bestemmer selv, hvor den skal sættes på. Tatoveringen holder mellem 2 og 5 dage alt efter slid og vask. Tatoveringens farver er lavet af sojabønner og er godkendt af det amerikanske FDA.


 

MANDALAS

Både store og små inviteres til at male mandalas. Mandalas er meget mere end bare mønstre i en malebog. Når du maler mandalas, udfolder du dig kreativt, koncentrationsevnen styrkes og du falder til ro. Mandalas betyder cirkel på sanskrit (oldindisk) og er et af de ældste symboler i menneskehedens historie.

At farvelægge en mandala er meditation i bevægelse. Det anbefales at male mandalaen udefra og indefter. Vigtigst er dog at der følges en retning.


DIPLOM

Efter løbet vil der være rig mulighed for at få skrevet sit navn på et helt personligt diplom. Så kan man tage det med hjem og vise frem til hele familien at man har løbet Børneløbet i 2023.


LEOS LEGELAND

Mød Leo fra Leos Legeland i Århus, og prøv nogle af de sjove lege aktiviteter de har med på dagen.