Slide background AFLYST - Backspin MTB

DATE

SATURDAY 14. NOV & SUNDAY 15. NOV

TIME

KL. 10:00

PLACE

ØRNEREDEVEJ 30, 8270 HØJBJERG

DISTANCE

8 KM

 BACKSPIN MTB

UPDATE - Nyt forsamlingsforbud: Vi er opmærksomme på, at forsamlingsforbuddet er ændret. Alle deltagere vil modtage en mail i løbet af næste uge angående deres tilmelding.
 
MTB løbet hvor det både går frem og tilbage, du spinner, du kommer rundt. MTB løbet, hvor du skal blive på cyklen og spinne på ruten fra start til mål 
- Backspin MTB!


Kom og deltag i efterårets mest intensive MTB-arrangement! 


TO DAGE, EN RUTE, TO OPLEVELSER

Vælg at cykle en eller to dage. Andendagen vendes ruten 180 grader og giver derfor en helt ny oplevelse. 

Giv den fuld gas i en time og måske lidt mere, hvis du er kommet ud på din sidste runde inden 50 minutter. Efter 50 minutter må deltagere, der kommer ind efter en runde, ikke påbegynde næste runde

RUTEN

Ruten der cykles på, er primært det etablerede MTB-spor, men for at udfordre de små grå, cykles der både den ene og den anden retning af det normale spor. Så skal det være rigtigt sjov, så skal du deltage begge dage. På den måde vil du køre modsat den normale retning en af dagene. Hver dag er en blanding af ”rigtigt og forkert”.

 


 

TO FORSKELLIGE OPLEVELSER OG UDFORDRINGER

Du vil både møde hårde stigninger, tekniske sekvenser, stykker med flow og udfordrende nedkørsler. De to dage vil være forskellige, da ruten vendes 180 grader, så det er en ny oplevelse på dag 2 i forhold til dag 1. Du vælger selv, om du vil cykle en eller to dage. 

En runde er 8 km og med 200 højdemeter. Efter 50 minutter kan du ikke påbegynde næste runde, så alt efter hvilket tråd, du har i pedalerne, kan du cykle 1-3 runder på den afsatte tid. Med en fart over 20 km/t kan du nå tre runder, under 20 km/t er to runder muligt. Er du påbegyndt en runde, har du mulighed for at fuldføre runden og komme i mål, inden næste startgruppe kommer og fanger dig.
  

 

 

KONKURRÉR MED DIN OMGANGSTID 

Da der tages omgangstider, vil du kunne sammenligne dine omgangstider. Kan du slå dig selv eller din MTB-buddy? Er du hurtigere på ruten dag to? Er du lokalt kendt, kan du altid drømme, når du er ude at træne: ”Bare ruten i dag gik som til Backspin MTB”.

COVID-19
På grund af COVID-19 er der forholdsvis stramme tidsregler som skal overholdes, så deltagerne i de forskellige grupper ikke kommer i fysisk kontakt med hinanden. Derfor er det vigtigt, at de oplyste tider overholdes og at alle  møder og forlader området efter den udmeldte tidsplan.

Startgrupper vil maksimalt bestå af 50 deltagere, og der vil starte en gruppe hver påbegyndte time. Grupperne vil ikke komme i direkte kontakt med hinanden - hverken på ruten eller i start/mål området.

 


 


E-BIKE

Som noget nyt laver vi også en afdeling for E-bikes, så E-bike-rytterne også får mulighed for at prøve kræfter med udfordringerne og evt. kan sammenligne sig med rugbrødsmotoren.

E-bikes har en startgruppe for sig selv, så flowet også følger de andre i gruppen, når det går op, ligeud eller ned.   

HØJDEMETER - RUTEN LØRDAG 
 

 HØJDEMETER - RUTEN SØNDAG
 

AFLYST - Backspin MTB
500 Remaining places

Price per participant
Price 199.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant