BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017 SØNDAG D. 11. JUN

DATO

SØNDAG D. 11. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

21,097 KM

BESTSELLER 

BESTSELLER er officiel navne og hovedsponsor, og har været med på sidelinjen siden 2015 hvor løbsruten for første gang gik igennem det nye BESTSELLER hus på havnen i Aarhus. BESTSELLER er en familieejet international modevirksomhed grundlagt i 1975, der designer og sælger tøj/accessories til kvinder, mænd, børn og teenagere. Modevirksomheden har over 15 forskellige brands, og har fysiske butikker i mere end 40 forskellige lande. 

BESTSELLER er desuden officiel Olympisk partner for det Danske OL hold i 2016. 

Læs mere om BESTSELLER her

 


Sportmaster 

Sportsmaster er vores officielle partnerbutik, og en aktiv del af alle Aarhus Motions arrangementer. I over 30 år har Sportsmaster arbejdet fokuseret på at opnå den markedslederposition, de har i dag. Med sine mere end 100 butikker i Danmark, er de dermed også landets største sportskæde. Sportmaster vil stå for den imponerende flotte EXPO messe.

Læs mere om Sportmaster her

 


Newline 

Newline er vores officielle partner på sportstøj, og er leverandør af alle vores løbs t-shirts. Newline er et dansk mærke, som har mere end 30 års erfaring med design og udvikling af løbe- og cykeltøj. I samarbejde med Newline specialdesigner vi t-shirts til de fleste af vores løb. Kvalitet er nøgleordet, og denne opgave er Newline med til at løfte. Du kan også finde Newline produkter i vores nye Club Aarhus Motion point shop.

Læs mere om Newline her

 

 


SiS (Science in Sport)

SiS er fra 2016 blevet Aarhus Motions officielle energi sponsor. Science in Sport eller SiS, som de hedder i daglig tale, er en af de førende producenter af energiprodukter til udholdenhedssportsgrene i verden. SiS producerer bl.a. energibarer og energi gels som er 100 % rene naturprodukter helt uden kunstige tilsætningsstoffer. SiS samarbejder bl.a. med Team Sky om at lave de bedste gels på markedet, og samtidig er de officiel nutrition og energi leverandør til TeamDanmark.

Læs mere om SiS her


TomTom

TomTom er officiel tidspartner, og sørger bl.a. for at fartholderne holder deres pace til årets BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. TomTom er globalt førende inden for navigation, trafik- og kortprodukter samt GPS-sportsure, og står klar til expo-messen med knivskarpe tilbud på deres GPS-sportsure

Læs mere om TomTom her

 

 


KIWI

KIWI minipris sponserer frisk frugt til alle deltagerne, som de modtager når de passerer målstregen. Desuden står KIWI for de meget flotte præmiekurve der gives til alle vindere, af et Aarhus Motion arrangement.  

KIWI arbejder både internt og eksternt med en sundhedsprofil der matcher utrolig godt til Aarhus Motions events, og de er altid at finde ved målstregen. KIWI er den discountkæde, der tilbyder det bredeste økologisortiment, og endda til meget lave priser.

Læs mere om Kiwi her