BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2018 SØNDAG D. 24. JUN

DATO

SØNDAG D. 24. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

11 KM & 21,097 KM

TAK TIL ALLE VORES SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNERE
 

 

 

 

BESTSELLER 

BESTSELLER er officiel navne og hovedsponsor og har været med på sidelinjen siden 2015, hvor løbsruten for første gang gik igennem det nye BESTSELLER hus på havnen i Aarhus. BESTSELLER er en familieejet international modevirksomhed grundlagt i 1975, der designer og sælger tøj/accessories til kvinder, mænd, børn og teenagere. Modevirksomheden har over 15 forskellige brands, og har fysiske butikker i mere end 40 forskellige lande. 

 

Læs mere om BESTSELLER her

 


Løbeshop.dk 

Løbeshop.dk er vores officielle partnerbutik og en aktiv del af alle Aarhus Motions arrangementer.

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er Løbeshop.dk stolt sponsor af den officielle Løbeshop.dk EXPO i Musikhuset.

 

Besøg Løbeshop.dk


Diadora 

Diadora er vores officielle partner på sportstøj og er leverandør af alle vores løbs T-shirts.

 

Læs mere om Diadora her

 


SiS (Science in Sport)

SiS er fra 2016 blevet Aarhus Motions officielle energi sponsor. Science in Sport eller SiS, som de hedder i daglig tale, er en af de førende producenter af energiprodukter til udholdenhedssportsgrene i verden. SiS producerer bl.a. energibarer og energi gels som er 100% rene naturprodukter helt uden kunstige tilsætningsstoffer. SiS samarbejder bl.a. med Team Sky om at lave de bedste gels på markedet, og samtidig er de officiel nutrition og energileverandør til TeamDanmark.

 

Læs mere om SiS her


Garmin 

Garmin er officiel tidspartner og sørger bl.a. for at deltagerne kan holde deres pace ved hjælp af Garmin fartholdere til årets BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.

 

Læs mere om Garmin herLøvbjerg Trøjborg

Løvbjerg Trøjborg sponserer frisk frugt, som alle deltagere modtager, når de passerer målstregen. Desuden står Løvbjerg Trøjborg for de flotte præmiekurve, der gives til alle vindere af et Aarhus Motion arrangement.  

 

Læs mere om Løvbjerg her

 

 ;