BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2018 SØNDAG D. 24. JUN

DATO

SØNDAG D. 24. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

11 KM & 21,097 KM

FEST FOR ALLE SANSER

I målområdet foran Musikhuset holder vi fest for alle sanser - både for tilskuere og løbere.

Besøg Løbeshop.dk EXPO Messen i Musikhusets Foyer, nyd en god frokost i Musikhusets Café eller køb lidt lækkert hos de forskellige grillboder.

 


RYNKEBY JUICE VOGN

Besøg også "Rynkes Juice Bar" på pladsen, hvorfra de deler lækre smagsprøver ud. Prøv bl.a. Rynkeby's nye forfriskende saft, der er perfekt til en varm sommerdag.


CARLSBERG NORDIC

Øllene fra Carlsberg Nordic er alkoholfri og dejligt forfriskende i sommervarmen. Perfekt efter en løbetur på 21,097 km igennem Aarhus. Hvis du godt kan lide smagen af god øl, men ikke ønsker alkohol, så kig forbi og se hvad de har med på dagen af smagsprøver.


GRILLBODER

Pladsen foran Musikhuset byder på forskellige boder, hvor sult og tørst kan slukkes. Vi kan ikke love at vejret bliver sommerligt, men det håber vi, og derfor kan der købes grillmad og kølige læskende drikke.


TAG ET EKSTRA MINDE MED HJEM - FOTO MED KÆMPE MEDALJER

Vi har i år lavet en tro kopi af medaljen, bare skaleret MANGE gange op, og skåret i træ. Find de 3 medaljer rundt på pladsen foran Musikhuset og tag et mindeværdigt billede med dem!


NY PR

Nyd synet af de løbere, der ringer med klokken efter at have slået deres personlige rekord. Det er også en personlig rekord at løbe ens første halvmarathon :-)


 

RUSH AARHUS - BØRNEAKTIVITETER

RUSH trampolinpark kommer og underholder det yngre publikum med aktiviteter hvor alle kan være med. Der er dømt sjov og leg når deres team smitter med deres sprudlende humør!


DEN GRØNNE ASPARGES

Deltag i Indkøbsræset hos Den Grønne Asparges, hvor du skal hurtigst muligt bringe indkøbsposerne fra supermarkedet og hjem. De hurtigste indkøbere vinder lækre præmier. Du kan desuden spare 50% på din første måltidskasse fra Den Grønne Asparges.


VM SJOV - BOLDENE FLYVER IGENNEM STARTBOKSENE

Når alle deltagere står i startboksene og venter spændt på at komme afsted, sendes store fodbolde ud over den store menneskemængde, klar til at blive bokset til!


STARBUCKS KAFFE

Starbucks kaffe stiller i målområdet en stand op, hvor det vil være muligt at købe deres forfriskende iskaffe.


BKI

Som til alle vores andre løb, stiller BKI kaffebussen op på dagen.
Så mangler du en friskbrygget og velsmagende kop kaffe, kan du kigge forbi deres loungeområde hvor de vil uddele gratis kaffe.


TAG ET BILLEDE FORAN FOTOVÆGGENE

Der vil i målområdet være opsat 2 fotovægge, med bannere. Der er ikke tilknyttet nogen fotograf, så i er meget velkommen til at knipse løs med jeres smartphones! Husk også at tagge #BACH2018!;