BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017 SØNDAG D. 11. JUN

DATO

SØNDAG D. 11. JUN

TID

KL. 10:00

STED

AARHUS C, RÅDHUSPARKEN

DISTANCE

21,097 KM

FÆLLESTRÆNING

 

 

6 UFORPLIGTENDE OG SJOVE TRÆNINGER

Aarhus Motion og StayActive følger op på de sidste års succes med afholdelse af fortræning om mod BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Vi mødes 6 søndage fra januar og frem mod juni, hvor du er velkommen til at være med, så mange gange du har lyst. Det er gratis at deltage og vi tilgodeser alle niveauer. Til alle træningerne mødes vi foran Ceres Arena ved Havreballe Skovvej og løber kl. 10.00

Vi løber i 5 grupper til alle træningerne: Gruppe 1 er på de hurtigste vilkår og gruppe 5 er for dem, som går og løber. Er du i tvivl om hvilken gruppe, du skal løbe i, så skal du blot henvende dig til en af trænerne fra StayActive. Efter hver træning er det muligt at spørge trænerne til råds, hvis der er noget du er i tvivl om hvad enten det er kost, træning, udstyr eller andet.

 


Søndag d. 22/1

Tema: ”Sådan kommer vi godt i gang”
Let Aerob og bevægelse - distance fra 3-8 km.
Rute: Omkring Ceres Arena

 

Søndag d. 19/2

Tema: ”Hvad skel der til for et godt flow”
Aerob og team løb – distance 4 -9 km.
Rute: Ved skovsøerne

 

Søndag d. 26/3

Tema ” Temposkift”
Hård aerob – distance 5-10 km
Rute: Ved Tivoli

Søndag d. 23/4

Tema ”Korte og lange intervaller”
Syregrænsen -  distance 6-11 km
Rute: Kongevejen

 

Søndag d. 7/5

Tema ”Bakker – hvordan kommer jeg dog over dem"
Anaerob intervaller – 7 -12 km.
Rute: Kirkeskoven

 

Søndag d. 28/5

Tema ” Konkurrence træning”
Distance 8-13 km
På halvmarathonruten


 

TEMA DAGE

Kom med til informative temadage/workshop?s med Aarhus Motion og Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi.

KNÆ TEMADAG d. 5/4

Udover fællestræningerne arrangerer Aarhus Motion i samarbejde med Aarhus Osteopati informative temadage.

Mange løbere døjer med eller har døjet med smerter og skader i deres knæ. Faktisk angiver 30% af alle kvinder og 25% af alle mænd at de har haft knæsmerter (sundhed.dk), og ser man kun på løbere er tallet større.

Denne temadag skal ruste dig til at forebygge knæskader, tolke signalerne fra dit knæ og give dig gode råd til at komme over din knæskade. Du vil få en teoretisk gennemgang af anatomien og funktionen af knæet, og vi slutter af med nogle gode knæøvelser og en løbetur, hvor alle kan være med. 

Arrangementet er gratis og alle er velkomne. Så tag din løbemakker under armen og mød op d. 5/2 kl 10.00!

Læs om knæskader

ANKEL TEMADAG - d. 12/3

Kom med til en informativ temadag med Aarhus Motion og Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi.

Skader på fod og ankler er meget hyppige i det danske sundhedsvæsen. De udgør ca. 10 % af alle akutte skader, der behandles på skadestuerne rundt i landet. Ledbåndsskader i anklen dækker ca. 20 % af alle idrætsskader (sundhed.dk). Problemer med anklen og foden er derfor en væsentlig gene for mange mennesker i Danmark. 

Denne temadag skal ruste dig til at forebygge ankel- og fodskader, tolke de relevante signaler samt at give dig gode råd til at komme over din ankel- og fodskade.  Du vil få en teoretisk gennemgang af anatomien og funktionen af anklen og foden, og vi slutter af med nogle gode øvelser og en løbetur hvor alle kan være med. 

Arrangementet er gratis og alle er velkomne. Så tag din løbemakker under armen og mød op på Aarhus Sundhedscenter, Dalgas Avenue 2E, 1 sal D. 12/3 kl 10.00!


HOFTE TEMADAG - d. 12/3

Hofte og bækkenrelaterede skader er meget hyppige i det danske sundhedsvæsen. Hofte- og bækkenproblemer er stort set altid eksisterende når det drejer sig om skader i benene. Derfor spiller regionen en stor rolle ift. forebyggelse af løbeskader

Denne temadag skal ruste dig til at forebygge hofte- og bækkenskader samt generelt skader i benene, tolke de relevante signaler samt at give dig gode råd til at komme over din hofte- og bækkenskade. Du vil få en teoretisk gennemgang af anatomien og funktionen af hoften og bækkenet, og vi slutter af med nogle gode øvelser og en løbetur hvor alle kan være med. 

Arrangementet er gratis og alle er velkomne. Så tag din løbemakker under armen og mød op på Aarhus Sundhedscenter, Dalgas Avenue 2E, 1 sal D. 9/4 kl 10.00!

RYG TEMADAG - d. 30/4

Næsten alle danskere får på et eller andet tidspunkt i livet ond i ryggen. På årsbasis rammes ca. 65% af befolkningen med smerter i lænden. Rygsmerter er ligeledes den største årsag til førtidspension i Danmark. Løb er ofte optimal måde, at holde ryggen stærk og smidig. 

Denne temadag skal ruste dig til at forebygge rygskader, tolke de relevante signaler samt at give dig gode råd til at komme over nuværende rygsmerter. Du vil få en teoretisk gennemgang af anatomien og funktionen af ryggen, og vi slutter af med nogle gode øvelser og en løbetur hvor alle kan være med. 

Arrangementet er gratis og alle er velkomne. Så tag din løbemakker under armen og mød op på Aarhus Sundhedscenter, Dalgas Avenue 2E, 1 sal D. 30/4 kl 10.00! *indgang til højre for Fitness World

 

KNÆ TEMADAG d. 5/4

Mange løbere døjer med eller har døjet med smerter og skader i deres knæ. Faktisk angiver 30% af alle kvinder og 25% af alle mænd at de har haft knæsmerter (sundhed.dk), og ser man kun på løbere er tallet større. 

Denne temadag skal ruste dig til at forebygge knæskader, tolke signalerne fra dit knæ og give dig gode råd til at komme over din knæskade.  Du vil få en teoretisk gennemgang af anatomien og funktionen af knæet, og vi slutter af med nogle gode knæøvelser og en løbetur hvor alle kan være med. 

Arrangementet er gratis og alle er velkomne. Så tag din løbemakker under armen og mød op på Aarhus Sundhedscenter d. 21.05.17 kl 10.00?!

Aarhus Sundhedscenter / Aarhus Osteopati
Dalgas Avenue 2E
*indgang til højre for Fitness World
8000 Aarhus C

Se begivenhed

 

 


 

Vi håber at se så mange som muligt til en masse hyggelige træninger og temadage.