Slide background

DATE

SUNDAY 11. JUN

TIME

KL. 10:00

PLACE

Rådhusparken/Musikhusparken

DISTANCE

11.5 KM & 21.097 KM


SAUCONY RUN CLUB - FÆLLESTRÆNINGER TIL #BACH23


Saucony Run Club og Mikkeller Run Club inviterer i samarbejde med Aarhus Motion til gratis træning frem mod BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon (BACH) søndag d. 11 juni 2023. ???????

Omsider er der igen dømt løbefest i Aarhus, og vi har planlagt 4 sjove fællestræninger fra Ceres Park. Træningerne er for alle - både dig der er tilmeldt BACH og dig der bare elsker at løbe sammen med andre.

Kom i topform, prøv testsko, få gode råd og løb sammen med andre. Der er masser af gode grunde til at deltage i årets fortræninger.
Det er gratis og du er velkommen uanset om du er tilmeldt BACH23 eller ej.
Mødestedet er på græsset foran Ceres Arena, og vi løber i området ved Mindeparken og Marselisborg skov. Vi står klar med oplagte løbetrænere som guider dig sikkert igennem træningerne. Vi inddeler i grupper efter niveau, så du kan være sikker på at løbe sammen med andre glade løbere.
Hver træning har hvert sit fokus, og du har mulighed for at prøve testsko fra Saucony der medbringer et stort udvalg af forskellige modeller.
Vitamin Well sørger for lækre forfriskninger, vi sørger for godt humør og der er mulighed for at få opbevaret dit skiftetøj under træningen.

Første gang vi ses er tirsdag d. 16. maj og de efterfølgende tre tirsdage op til BACH23.
Det er ikke et must at kunne deltage i alle træningssamlingerne for at være med. ??

Med fokus på det sociale disker Saucony Run Club op med veloplagte trænere, som kommer til at stå for træningerne inklusiv opvarmning, træningsfokus og ruteplan.
Saucony Run Club medbringer lækre test-sko til hver træning, så alle har mulighed for at teste et par fede Saucony løbesko. ????

Program:
- Velkomst v. Saucony Run Club
- Udlån af Saucony testsko
- Seneste nyt om BACH
- Samlet opvarmning
- Dagens træningsfokus og indeling i grupper
- Fælles løbetur i skoven
- Afrunding med mulighed for at mingle, stille spørgsmål, få træningsråd og dele løbeerfaringer

Find Facebook begivenheden her 👇 og tryk deltager for at tilkendegive din interesse.