3 KM, 5 KM, 10 KM, 21,097 KM & 42,195 KM

LØB FOR KNÆK CANCER - VIRTUELT

- OG STØT DANMARKSINDSAMLINGEN

Vær med i det virtuelle Løb for Knæk Cancer 2024 i hele uge 43!
Du kan deltage, som løber eller walker når du har tid, og overskuddet går ubeskåret til Knæk cancer indsamlingen.

LØB HJEMMEFRA ELLER FRA ARBEJDSPLADSEN OG STØT KNÆK CANCER INDSAMLINGEN 2024

Løb, gå eller hop på tungen - med en virtuel deltagelse er der helt frie rammer. Du bestemmer selv både tid, sted, distance og selskabet.
Du kan for eksempel invitere kollegaer, familien, naboerne eller dine venner på en hyggelig gå- eller løbetur for en god sag. Når man deltager virtuelt, er der både plads til rollatorer, klapvogne, rulleskøjter og kæledyr, så hiv oldemor, lillebror og hunden med på en skøn tur. Er du medlem af en løbeklub, kan du udfordre dine løbebuddies på en selvvalgt distance på en af klubaftenerne. Eller skal kollegaen med ud på en frisk morgengåtur?

Mulighederne er mange, og når du deltager virtuelt, så er der frit valg på alle hylder. Vælg mellem 3, 5, 10 km, halvmarathon eller marathon i tilmelding. Eller tilmeld dig 'valgfri distance' og løb/gå det der passer dig.

SAMMEN KNÆKKER VI CANCER

Fysisk aktivitet og motion nedsætter risikoen for at få kræft, så udover at bidrage økonomisk til bekæmpelsen af kræft, sætter Løb for Knæk Cancer 2024 også motion på dagsordenen - både ude i de danske familier og på arbejdspladsen.
Overskuddet fra løbet går til Knæk Cancer indsamlingen. Derudover er det i tilmeldingen muligt at støtte ubeskåret med yderligere 50 kr., 100 kr. eller 200 kr.

TIDTAGNING

Efter du har løbet eller gået kan du uploade din tid til den officielle resultatliste til Løb for Knæk Cancer 2024.

PERSONLIGT STARTNUMMER
OG DEN UNIKKE LØB FOR KNÆK CANCER 2024 MEDALJE

Deltager du i Løb for Knæk Cancer 2024 fordi du gerne vil støtte en god sag? For at mindes en, du har mistet? Eller fordi du på anden måde har haft sygdommen tæt på livet?

Når du tilmelder dig løbet, har du mulighed for at indtaste, hvorfor netop du har valgt at være med.
​Efterfølgende sørger vi for, at din tekst kommer til at stå på dit startnummer.

​​​​​
​​Hele oplevelsen toppes med en flot Løb for Knæk Cancer 2024 medalje, som et bevis for din støtte. Medaljen er i træ og med et rødt læderbånd. Derudover er den miljøvenlig, da den er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale.

Startnumre og medaljer udsendes løbende. Hvis du vil være sikker på at have det i starten af uge 43, skal du bestille inden onsdag d. 9. oktober kl. 12.00, så har du dem til brug i uge 43.
Tilmeldingen lukker mandag i uge 43 og herfter sendes de sidste startnumre og medaljer ud.

FYSISK LØB I MINDEPARKEN LØRDAG DEN 26. OKTOBER - LØB FOR KNÆK CANCER 2024

Er du mere til et fysisk løb med start- og målportaler, hyggeligt musik i højtalerne og markerede ruter, så er der også mulighed for det. På selve dagen for det store Knæk Cancer Show, afholder vi et fysisk løb i Mindeparken i Aarhus.

Løbspakken: Når du har tilmeldt dig, sender vi en løbspakke til dig med dit personlige startnummer og en unik Løb for Knæk Cancer 2024 medalje i træ.