JOIN THE TEST - RUN WITH US!

  • BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017
  • d. 24.03.17

JOIN THE TEST - RUN WITH US!

Er du løbeentusiast? Og har du tilmeldt dig et halvmarathon, marathon eller et andet længere løb og ønsker at teste formen af inden startskuddet for alvor lyder? Aarhus Motion tager forskud på sommeren og lancerer torsdag d. 11 maj 2017 et nyt løbeevent på 15 km, som vi kalder TESTRUN 15K.

TESTRUN 15K er et løb for alle, som vil teste formen af inden et længere løb eller som bare gerne vil prøve kræfter med distancen på 15 km - RunWithUs!

HVORFOR TESTRUN 15K? 
Ruten er flad som en pandekage og præcist opmålt af en repræsentant fra Dansk Atletik Forbund, så du kan få den mest præcise tid. TESTRUN 15K er Aarhus Motion seneste skud på et løbeevent, hvor vi giver den max gas for at give dig en unik løbeoplevelse og et fedt setup. Noget af det sværeste er at ramme dagen, når det gælder - du har måske trænet hårdt, trodset slud, blæst og regn men er stadig i tvivl.
 

PACEMAKERS
Der vil være pacemakers, som pacer dig hele vejen lige præcis efter din forventede marathon eller halvmarathontid.

NEGATIV SPLITTID
Mange løberekorder er sat med negativ split tid - men hvad betyder det for dig? Eksperterne mener, at negativ split er den optimale måde at løbe konkurrencer på, hvad enten man er helt almindelig motionist eller eliteløber, så hvorfor ikke forsøge?

Content

Content


- HVAD ER NEGATIV SPLITTID?
Det betyder, at man løber den sidste halvdel af løbet hurtigere end den første halvdel. Det lyder meget simpelt, men er noget af det sværeste overhovedet. Løbes der for hurtigt i starten, betales regning til sidst. Løber du bare 1 minut for hurtigt, kan du tabe helt op til 3 minutter på en halvmarathon til sidst. Vi har den 11. maj programmeret vores pacemakers til at løbe med negativ splittid. 

TEST DIN GAMEPLAN
Til TESTRUN 15K har du mulighed for at teste din gameplan. Du har muligheden for at teste alt lige fra opvarmning, tempo, hvad du skal spise til morgenmad til indtag af væske/energi undervejs og hvilken rolle vejret spiller.

Efter løbet vil du have en god fornemmelse af, hvor langt du er fra dit mål, og hvor hårdt du skal arbejde, før du kan gennemføre et større løb. Hvad enten du skal løbe BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Telenor Copenhagen Marathon, et andet løb - eller bare elsker at løbe, så er TestRun15K din mulighed for at teste formen. Tag løbeskoene på og glæd dig til at udfordre og teste dig selv i selskab med mange andre løbere. 

Du kan læse mere, og tilmelde dig via. linket her https://www.aarhusmotion.dk/event/testrun. --> Tilmeldingen åbner i morgen, lørdag d. 25. marts kl. 12.00.