GIV LØBE T-SHIRTS TIL GHANA - DET GØR VI!

  • Aarhus Motion
  • d. 16.11.16

GIV LØBE T-SHIRTS TIL GHANA - DET GØR VI!

Vi har ryddet op i vores gamle T-shirts på lageret og været forbi Sparekassen Kronjylland med 400 T-shirts for at støtte projektet, Sportsgoods for Africa. Her mødte vi ildsjælen bag projektet, Jesper Kristiansen, der til daglig er direktør for virksomheden Gepard, som netop sælger løbetøj.

 

Til venstre: Repræsentanter fra kirken i Ghana og i forgrunden til højre: Jesper Kristiansen

"Jeg løber selv meget og ved derfor af erfaring, at der ofte gemmer sig et par løbe T-shirts i stakken, som man af den ene eller anden grund aldrig får på. Det fik mig til at overveje, hvad de kunne bruges til, og på den måde opstod projektet Sportsgoods for Africa" fortæller Jesper Kristiansen. 

Han har via sit netværk fået en god kontakt til en kirkelig organisation i Ghana, der kan hjælpe med at distribuere T-shirtsene, så de når helt ud i bushen. Til at indsamle T-shirtsene herhjemme har han allieret sig med Sparekassen Kronjylland, der stiller bankens netværk af afdelinger til rådighed som indsamlingssteder.

 

AMBITIØSE MÅL
Prisen på at få fragtet en 20 fods container versus et par par paller fra Danmark til Ghana er næsten den samme, så Jesper Kristiansen endte med at booke en 20 fods container: "Jeg håber, at vi får samlet rigtig mange T-shirts ind - og så er der også god plads til en motor" fortæller han med et glimt i øjet og forklarer: "Den ene bil i kirkens lille vognpark i Ghana trænger til en ny motor, så skulle nogen få lyst til at donere en motor til en Toyota hilux pick up, så finder vi også en plads til den". 

VIND LØBEREJSE MED RUN THE CANYONS
Når du afleverer dine T-shirts, støtter du ikke kun et godt formål, du deltager også i lodtrrækningen om en række lækre præmier. Indsamlingen kører november måned ud. Læs mere her