Penge går til kransekage og nytårsløb

  • Aarhus Motion
  • d. 21.10.16

Penge går til kransekage og nytårsløb

Harlev Løb og Motion er en af de foreninger, der altid er på pletten, når Aarhus Motion mangler frivillige til deres events. På den måde tjener foreningen penge til at afholde deres egne arrangementer, hvoraf flere af dem er gratis at deltage i både for medlemmer og Harlevborgere.

Gør arbejdet til en fest
”En af de fedeste ting ved at hjælpe til arrangementerne er, at vi er sammen på en anden måde. Vi forsøger at gøre arbejdet til en fest” fortæller Hanne T. Stokholm, der er foreningens koordinator – også når det gælder koordinering af det frivillige arbejde. ”Stemningen er i top lige meget om vi pakker startnumre, uddeler vand eller er heppere”.

Der pakkes startnumre i lagerhallen hos Aarhus Motion

Harlev Løb og Motion som heppere i Danmarks zonen til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon

Aldrig mangel på frivillige
Den gode stemning under arbejdet har bevirket, at Harlev løb og Motion aldrig har problemer med at finde frivillige, selvom foreningen kun tæller 160 medlemmer: ”Nogle jobs bliver besat samme dag, de bliver slået op, fordi folk synes, det er nogle skønne opgaver. Nogle af medlemmerne spørger desuden, om de kan få de samme opgaver næste år, og om de kan tage børnene med.” fortæller Hanne T. Stokholm.

Pengene gavner hele byen
Et af de tiltag, der i Harlev er mulig pga. midlerne fra det frivillige arbejde hos Aarhus Motion, er Nytårsløbet den 31. december. Et løb, som alle byens borgere gratis kan deltage i, og som afsluttes med bobler og kage. Udover til nytårsløbet går nogle af pengene til at afholde foreningens Trøffel-tri (minitriatlon med trøfler), booke inspirerende foredragsholder, leje den lokale svømmehallen til klubbens medlemmer og ikke mindst sommerfesten.