Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge

  • Aarhus Motion
  • d. 16.09.16

Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge

Der blev kørt hurtigt på dagens 40 km distance. Kombinationen af en ikke så teknisk rute og godt cykelvejr bevirkede, at rytterne ikke skulle tænke på så meget andet end at træde i pedalerne. 

Ruten startede ud med et startloop på selve Tangkrogen for at få feltet spredt, inden rytterne ramte de første single tracks. I skoven stiftede rytterne bekendtskab med klassikere som Picasso, Professoren og Lerpotten. 

Kasper Jensen og Frederik Sørensen havde begge en god tur: "Vi kender jo skovene her i Aarhus, men det er sjovt at sporene er vendt, så man får en anden oplevelse". Frederik havde tidligere deltaget i Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbik Challenge og havde i år fået Kasper med. 

I målområdet blev der tanket depoter op og fortalt historier fra dagens rute, mens der blev sprøjtet med champagne på præmieskamlerne. 

Granskoven ved cirka 10 km

Fejring på præmieskamlerne

Første herre over målstregen blev Kasper Svendsen fra Team Rold Skov Elite, der ligesom sidste år gav Thomas Bundgaard fra Frederikshøj CC/Velofit baghjul på lørdagens distance. Ingen tør dog spå om, hvorvidt de to herrer, ligesom sidste år, bytter placeringer til søndagens løb.

Tillykke til de seje vindere

Herrer:
1. Kasper Svendsen fra Team Rold Skov Elite i tiden 1:28:32
2. Thomas Bundgaard fra Frederikshøj CC/Velofit i tiden 1:32:55
3. Erik Aagaard fra Rask Cykler i tiden 1:34:50

Damer:
1. Anna Madsen fra Team Merida Astral Biking i tiden 1:46:36
2. Marie-Louise Jørgensen fra Team Pronghorn Racing i tiden 1:49:24
3. Helle Lyksholm Sønderby fra Aarhus MTB i tiden: 1:53:25