Over 3000 skoleelever prøvede kræfter med stafetdisciplinen

  • DHL Stafetten for skoler
  • d. 17.08.16

Over 3000 skoleelever prøvede kræfter med stafetdisciplinen

DHL Stafetten er nu ikke længere forbeholdt mor og far. Nu har børnene fået deres helt egen udgave i form af DHL Stafetten for skoler.

Benene var noget kortere end på den gennemsnitlige DHL deltager og de mindste deltagere kunne kun lige kigge over hegnet i skiftezonen, men det hindrede ikke skoleeleverne i at give den max gas.

Mange ting at holde styr på
Der er mange ting at holde styr på, når man som barn deltager i en stafet for første gang,. Nogle glemmer at give depechen videre, andre løber første gang startskuddet lyder, selvom de først skulle løbe som nummer to.  

En mistet sko

Sofie fra 2.b på Kragelundskolen gjorde dele rigtigt men fik sig en ufrivillig pause, mens to voksne var sendt tværs over Mindeparken for at finde hendes sko: ”Jeg mistede min ene sko lige efter start og så løb jeg bare videre, men nu vil jeg rigtig gerne have den på”. Kort tid efter kom ikke mindre end to forpustede voksne løbende med den manglende sko, så Sofie kunne fortsætte turen kunne i fin stil. 

Festivalstemning

Efter selve stafetten blev der slået vejrmøller og holdt picnic med medbragte madpakker, indholdet af finisherposerne og popcorn fra Nordic films stand.

Positive tilbagemeldinger

”Det er et rigtig fedt arrangement. Det kan lige virke lidt uoverskueligt, men det går jo det hele og så er vejret jo bare helt fantastisk” lød det fra Anders Juul Thomsen fra Mårslet skole. Han havde bl.a. Noah, Anders og Jonas fra 5.b med, og de syntes det var ”mega fedt” at være med. Noah havde både en far og en bror, der havde deltaget tirsdag aften, så han syntes, det var sejt, at han nu også havde været med til DHL Stafetten.