Praktisk info til Ree Park Safari Run

  • Ree Park Safari Run 2016
  • d. 18.05.16

Praktisk info til Ree Park Safari Run

I weekenden går det løs til Ree Park Safari Run. Glæd jer til en dag, der byder på et tætpakket program med oplevelser for både store og små. 

 

 

AFHENTNING AF STARTNUMRE OG T-SHIRTS

På torsdag fra 15:00-18:00 har du mulighed for at afhente startnumre og T-shirts på Aarhus Motions kontor: 

Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg. Husk at du skal oplyse startnumre på de deltagere, du henter for.

DIT STARTNUMMER FINDER DU PÅ DELTAGERLISTEN

Derudover er der startnummerudlevering i startområdet i Ree Park fra kl. 8:30

 

 

DIT STARTNUMMER ER DIN ENTRÉBILLET

Pas på dit startnummer, da den også er din entrébillet til parken. Husk desuden at medbringe kvittering, hvis I har købt tilskuerentré. I kan stadigvæk nå at købe tilskuerentré til reduceret pris her.

 

KLAPVOGNE OG BARNEVOGNE

3 km: Ruten foregår inde i Ree Park, hvor stierne og træbroerne er forholdsvis smalle, samtidig med at der er mange løbere tilmeldt til arrangementet, så vi opfordrer til at lade vognene stå. Hvis du har planer om at medbringe en klapvogn, barnevogn eller andet på hjul, er det meget vigtigt, at du hele tiden tager hensyn til bagfrakommende løbere og hele tiden holder dig i højre side. Derudover skal du starte allerbagerst i startgruppen. 

5 og 10 km: Det vil ikke være muligt at medbringe klapvogne, løbevogne, kørestole mm.

 

GRILLBUFFET

Husk kvittering, hvis du har tilkøbt grillbuffet. Der vil være buffet 2 forskellige steder i parken (se oversigtskort nederst i mailen og i parken) og maden vil kunne nydes i tidsrummet fra 11:30-15:00.

 

ÆNDRING AF DISTANCE

Hvis du overvejer at ændre din distance, så er det en god idé at gøre det nu, da der vil være run på vores information på selve løbsdagen. Indtil fredag kl. 12:00 kan du ændre distance ved at sende en mail med dit startnummer og ønske til distance til info@aarhusmotion.dk.

 

PASSER DIN T-SHIRT IKKE?

Fra kl. 11 vil der i teltet med startnumre være mulighed for at ombytte ubrugte T-shirts. Da løbet har været udsolgt, er det begrænset, hvor mange ekstra størrelser, vi har på lager. 

 

LØBSRUTER OG VÆSKEDEPOTER

Se de forskellige ruter her. Ruterne er ikke DAF opmålt og kan afvige en smule. Vi opfordrer til at se mere på naturen og dyrene end gps-uret :-)

Der vil være væskedepoter efter cirka 3,5 km og 6,5 km og et lille depot efter 8,5 km. På 3 km ruten er der et depot halvvejs. 

 

TOILETTER OG BAD

Udover toiletterne i selve parken vil der være opstillet toiletvogne i start- og målområdet. Der er desværre ikke mulighed for at klæde om eller tage et bad i området.

 

GARDEROBE

I startområdet er der en garderobe. Garderoben er på eget ansvar, men under opsyn. Åbningstiden er fra kl. 8:30 - 13:00.

 

JEEPSAFARI OG TOGTUR 

Trænger benene til en velfortjent pause efter løbet, så er der flere muligheder for at give dem et velfortjent hvil. I kan enten vælge at opleve de afrikanske dyr fra en af safaribilerne eller tage på togtur ud på den amerikanske prærie. Billetter til både jeep og tog tilkøbes ved hovedindgangen i Ree Park. 

Jeeptur: 40 kr. per person
Togtur: 50 kr. per person (togturene starter først kl 15:00)

 

VIS HENSYN :-)

Når deltagerne på 3 og 5 kilometer distancerne begynder at trække ind i parken, bedes de tage hensyn til 10 kilometer løberne, der stadigvæk er ude på deres rute. Fra kl. 12:30 forventes alle passager at være frie. 

 

MASSER AF UNDERHOLDNING FOR BØRNENE

Gå på stylter som en giraf eller spis skumfiduser som en elefant - efter løbet vil der være masser af underholdning for børnene.  

De kan blive malet i ansigtet, bage snobrød eller komme til optagelsesprøve som junior ranger og få et flot badge som bevis.

Det hele foregår ved Fort Laramie (se kort)

VIND ET SÆSONKORT TIL REE PARK

Upload dit pletskud fra dagen til Facebook eller Instagram og hashtag #ReeParkSafariRun og #AarhusMotion. 

Vi trækker en vinder tirsdag den 24. maj.

 

FORNEMT BESØG

Husk åbningen af den nye store banegård og indvielsen af damplokomotivet Black Beauty kl. 12:30.

Parken får i den forbindelse fornemt besøg, da det er den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, der kommer til at stå for indvielsen.

 

KØR I GOD TID

Der er vejarbejde ved Djurslandsmotorvejens afslutning og starten på motortrafikvejen Løgten – Tåstrup. Så kommer du kørende fra Aarhus mod Djursland, bliver du på et tidspunkt ledt ad landevejen.

 

VI SES TIL EN VILD DAG PÅ LØRDAG!