DuPont løbene 2013

DATE

TIME

KL. 10:00

PLACE

ÅRHUS

DISTANCE

ONLINE TILMELDING TIL DUPONT LØBENE 2014 ÅBNER DEN 4. NOVEMBER 2013

 


Når Aarhus Motion i 2013 afvikler sine store vinter motionsløb, bliver det med nyt navn. Danisco A/S, som bl.a. omfatter det store innovationscenter i Brabrand, og som i mange år har været sponsor for Danisco løbene, blev i 2011 solgt til amerikanske DuPont. Derfor vil Danisco løbene for fremtiden hedde DuPont løbene.

Nogle af de mest kendte DuPont varemærker er Korian®, Teflon®, Pioneer® og Kevlar®. Disse og mange andre produkter er bragt på markedet ved forskning og ingeniørvirksomhed i verdensklasse.

”I DuPont tror vi på, at vi ved at samarbejde med kunder, regeringer og NGO’er kan hjælpe med at finde løsninger på globale udfordringer som for eksempel at skaffe tilstrækkeligt med sunde fødevarer til verdens befolkning, at gøre os mindre afhængige af fossile brændstoffer og at beskytte både liv og miljø”, lyder det fra DuPont.

DuPont løbene omfatter hvert år fem løb. I 2013 er det 30. år i træk, at Aarhus Motion gennemfører de populære løb.

DuPont Nutrition Biosciences


Fem gode chancer for at kick starte vinteren.

DuPont løbene består af 5 selvstændige løb, hvor man selv vælger hvor mange løb man deltager i. Hvis man tilmelder sig alle 5 løb, så er der som sædvanlig masser af fordele og gaver.

 

Kom i god form

DuPont løbene er din chance for at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder, og sikre at du kommer i god form til forårets mange løb. Du kan deltage som individuel, eller du kan samle et hold af venner, kollegaer eller familie.

 

Det bedste brændstof til medarbejderne

Motion er samtidig energi og overskud til krop og sind. Gør som mange andre virksomheder: Lad medarbejderne deltage i DuPont løbene og få sundere kollegaer og hyggeligt socialt samvær. Efter hvert af løbene vil vi byde på dejlig varm suppe og frisk frugt, og har du brug for yderligere varme i kroppen, kan du lade dig friste af en kop friskbrygget kaffe.

 


 

//Aarhus Motion

You get this

T-SHIRT

Flot T-shirt, hvis du er en af de første 1500 der tilmelder sig alle tre løb T-shirt ikon

FORPLEJNINGER

Varm og lækker suppe, når du kommer i mål samt frugt, samt varm kakao

RUTE

God, udfordrende rute lang Brabrand Stien og indre by


Prices

Distance Price Price increase
Deltagerpris 95.00 DKK None

Administrationsgebyr 10.00 DKK pr. ordre. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5.00 DKK.