Slide background

DATO

SØNDAG D. 10. APR

TID

KL. 12:00

STED

Tivoli Friheden

DISTANCE

1 KM

Mærk suset fra Tyfonen og gyset fra Haunted House, når Aarhus Motion i samarbejde med Tivoli Friheden arrangerer en anderledes løbeevent for hele familien

NYT OG SPÆNDENDE LØB I AARHUS

Søndag den 10. april lyder startskuddet til et løb for hele familien med start og mål foran friluftscenen i Aarhus' helt egen forlystelsespark, Tivoli Friheden! Arrangementet byder på en hyggelig rute igennem Tivoli Friheden. Løb mellem bøgetræer og fuglefløjt og mærk forårets særlige stemning!

MASSER AF UNDERHOLDNING I PARKEN

Løbet er både for store og for små! Snør løbeskoene og tag børnene med, der er nemlig en børnerute på 1 km, som foregår rundt i Tivoli Friheden. Her vil børnene kunne løbe om kap med den Røde Baron, møde Pjerrot, løbe med piraterne og meget andet. Der vil før, under og efter løbet være masser af sjov og alle børn får en fin medalje.

 

TAG HUL PÅ SÆSONEN I TIVOLI FRIHEDEN

Inkluderet i prisen er indgang samt turbånd til Tivoli Friheden, så når du er løbet over målstregen, kan du nyde resten af dagen med candyfloss, en tur i en af rustjebanerne og opleve Pjerrots show! Løbet arrangeres nemlig i den store åbningsweekend af Tivoli Friheden, hvor der bliver taget hul på endnu en sæson i den over hundrede år gamle naturskønne, folkepark. Der kan købes sæsonkort på dagen til Tivoli Friheden. Tivoli Friheden refunderer ikke penge, hvis nogle tilmeldte allerede har sæsonkort.

VILD MED MUSIK?

Tivoli Friheden er ikke bare kendt for forlystelser og candyfloss, men også for sine 'Fede Fredage'. Hver fredag fra d. 22. april til d. 9. september gæster forskellige populære kunstnere scenen. Inkluderet i prisen til Tivoli Frihedens Familieløb, er en ekstra billet til Tivoli Friheden, som kan bruges i april samt maj måned til både almindelige åbningsdage men også på 'Fede Fredage'. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, for vi gir den næste dag i Tivoli Friheden! Se hele Fed Fredags programmet, klik her.

VÆRDI

En ting er sikkert, du bliver ikke snydt til Tivoli Frihedens Familieløb! Løbet inkluderer både indgang til parken, turbånd, medaljer til børnene, frugt, en ekstra entrébillet til en anden dag i Tivoli Friheden samt meget mere.

  • Børn 0-14 år: 149 kr. (Værdi op til 495 kr.)

Kort sagt - vi omdanner parken til et eventyrligt og sjovt motionsløb for store og små!

Tivoli Frihedens Familieløb
Ingen oplysninger

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.